Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Używając "Miau.PL" (dalej jako "my", "nasze", "nas", "Miau.PL", "http://forum.miau.pl"), zgadzasz się na poniższe warunki. Jeśli na nie się nie zgadzasz, proszę, nie wchodź na "Miau.PL" ani z niego nie korzystaj. Możemy zmienić te warunki i dołożymy wszelkich starań, by Cię o tym poinformować, lecz w Twoim obowiązku leży regularnie sprawdzanie tych warunki podczas dalszego używania "Miau.PL".
Nasze forum jest oparte na skrypcie phpBB (dalej jako "oni", "ich", "skrypt phpBB", "www.phpbb.com", "Grupa phpBB"), które jest wydawane pod "Publiczną Licencją" (dalej jako "GPL") i może zostać pobrane z http://www.phpbb.com. Skrypt phpBB wspomaga tylko dyskusje przez Internet, grupa phpBB nie odpowiada za to co możemy, a czego nie możemy robić. W celu uzyskania więcej informacji o phpBB odwiedź http://www.phpbb.com/.
Zgadzasz się nie publikować obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych lub obrażających mniejszości rasowe, religijne i seksualne materiałów, jak również innych materiałów, które mogą pogwałcać prawo w Twoim kraju, kraju, gdzie "Miau.PL" jest hostowane lub Prawo Międzynarodowe. W przypadku postępowania niezgodnego z powyższymi zasadami, zostaniesz natychmiastowo i bezapelacyjnie zbanowany, a Twój Dostawca Internetu zostanie przez nas powiadomiony o takim postępowaniu. Adres IP każdego postu jest zapisywany w celu przestrzegania zasad i/lub udowodnienia ich łamania. Zgadzasz się, że administracja "Miau.PL" ma prawo do usuwania, edycji, przesuwania i zamykania każdego Twojego tematu oraz Twoich postów. Jako użytkownik zgadzasz się na to, by Twoje informacje były zachowane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże ani "Miau.PL", ani phpBB nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hakerskie prowadzące do pozyskania tych danych.
Wojtek pisze:No tak, ale to jest Regulamin podpięty pod FAQ starego Forum. W nowym Forum Regulaminu nie widzę.
Falka pisze:Tymczasowo regulamin jest jeszcze na starym forum miau/faq.php
Tam też znajdziesz informacje o statusie ostrzeżeń.
MariaD pisze:(...)Może warto dodać do listy moderatorów informację na jakie podforum
mają uprawnienia? Albo w ich profilu?
Na razie w liście modów okienko wyboru (uprawnienia) stoi na "KOTY" dla wszystkich modów.
A np. wiem, że Oberhexe i TŻ Oberhexe mają tez uprawnienia na Hodowlane.
(...)
Wojtek pisze:MariaD pisze:(...)Może warto dodać do listy moderatorów informację na jakie podforum
mają uprawnienia? Albo w ich profilu?
Na razie w liście modów okienko wyboru (uprawnienia) stoi na "KOTY" dla wszystkich modów.
A np. wiem, że Oberhexe i TŻ Oberhexe mają tez uprawnienia na Hodowlane.
(...)
To są listy "rozwijalne" i np. u TŻ Oberhexe na liście jest Hodowlane, a u Kaski nie ma
Wojtek pisze:W każdym wątku, na górze każdej strony, pod tytułem wątku jest informacja, kto moderuje ten wątek.
Na stronie głównej, pod każdym forum jest informacja kto moderuje dane forum. Ale te informacje są uboższe, niż te z listy.
Marcelibu pisze:Odnośnie powiadomień - do mnie już dochodzą, z wyraźną częstotliwością co 10 minut. Np. o godz. 12,13, godz. 12,23, godz. 12,33....
Kociara82 pisze:Marcelibu pisze:Odnośnie powiadomień - do mnie już dochodzą, z wyraźną częstotliwością co 10 minut. Np. o godz. 12,13, godz. 12,23, godz. 12,33....![]()
![]()
![]()
tez to mam![]()
![]()
tylko nie sprawdzalam az tak dokladnie co jaki czas przychodza. Ale czesto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości