Wojtek pisze:Kociara82 pisze:(...)Jesli u wiekszosci osob taki problem wystepuje, to moze poprostu jakos tak to zrobic, zeby wogole nikomu nie przychodzily powiadomienia? (zeby wogole takiej opcji nie bylo). (...)
Ale dlaczego zaraz "nikomu"?
Każdy sam decyduje o tym, czy chce korzystać z powiadomień, czy nie.
ale widze, ze coraz wiecej osob ma z tym problem.
Kociara82 pisze:sama nie wiem, co sie dzieje z tymi powiadomieniami, czy to wina techniczna forum, czy serwera (ow). (...) Na roznych forach bywalam dotad i jakos na zadnym tego problemu nie bylo. Od czego wiec to moze zalezec? A moze to indywidualny problem kazdego z osobna?
Nie wiem, czy dobrze pamietam, czy na "starym" miau tez tak bylo? Ostatnio mam w 3 i troche spraw na glowie na tzw."wczoraj" i zaczynam sie gubic w niektorych

. Nie zrozumcie mnie zle; poprostu uwazam, ze jesli jakas opcja sie nie sprawdza, albo nie dziala, jak nalezy, to jest zbedna. Moze tutejsi admini maja inne zdanie na ten temat. A moze poprostu powylaczajmy sobie te opcje i bedzie z glowy? Osibiscie dotad na zadnym forum sie z tym nie spotkalam, ani tez moi znajomi z tych forow, wiec gdzie tkwi "wina"?