Bonkreta pisze:Rozumiem, że wsparcie dla tych, którzy te koty ratują, trzymają u siebie itd. jest mało ważne ?
Kcikuami i upami i siupami tak.
Sa inne, bardziej skuteczne formy wspierania osob ktore ratuja koty.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bonkreta pisze:Rozumiem, że wsparcie dla tych, którzy te koty ratują, trzymają u siebie itd. jest mało ważne ?
lrafal pisze:Sama bralas udzial w tych dyskusjach, wiec nie wiem co mialas sledzic.
lrafal pisze:
Na adopcyjnej nie opisuje sie losow kociaka, mozesz je wyslac zainteresowanej osobie na maila, a jak znajdzie dom to zapraszamy na forum
Estraven pisze:Bonkreta pisze:Rozumiem, że wsparcie dla tych, którzy te koty ratują, trzymają u siebie itd. jest mało ważne ?
Podchwytliwe pytanie, prawie populistyczne. Prędzej zapytałbym, na ile wielokrotne podnoszenie wątków komuś, czemuś pomaga - szczególnie teraz, gdy jest ich wykaz i ktoś zainteresowany może poprzez link udać się tam, zadać pytanie i tak dalej.
Czym innym całkiem są wątki adopcyjne, które żyją - toczą się w nich rozmowy - a innym te, które ożywiane są na siłę. Myślę, że te drugie właśnie przede wszystkim mogą utrudniać lekturę forum.
Agi pisze:Czy ktos moze mi wreszcie wyjasnic jak krowie na rowie dlaczego NIE MOZNA zalozyc dodatkowego forum adopcyjnego?
Happy pisze:Wypełniałeś kiedyś ten formularz na adopcyjnej (ja tak, niedawno, ale moje ogłoszenie NIE POJAWIŁO SIĘ)?
Estraven pisze:Bonkreta pisze:Rozumiem, że wsparcie dla tych, którzy te koty ratują, trzymają u siebie itd. jest mało ważne ?
Podchwytliwe pytanie, prawie populistyczne. Prędzej zapytałbym, na ile wielokrotne podnoszenie wątków komuś, czemuś pomaga - szczególnie teraz, gdy jest ich wykaz i ktoś zainteresowany może poprzez link udać się tam, zadać pytanie i tak dalej.
Estraven pisze:Czym innym całkiem są wątki adopcyjne, które żyją - toczą się w nich rozmowy - a innym te, które ożywiane są na siłę. Myślę, że te drugie właśnie przede wszystkim mogą utrudniać lekturę forum.
Bonkreta pisze:Tak, na pewno utrudniają. Ale nie mam pojęcia na jakiej zasadzie można stwierdzić, czy osoba, która właśnie umieściła ogłoszenie będzie potrzebowała wsparcia, poprosi o nie, zapyta o radę itd. Jeśli jej wątek zostanie zamknięty, to już na pewno tego nie zrobi. Jeśli jest nowa w tej branży, to pewnie już nigdy żadnych kociąt ratować nie będzie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości