Monostra pisze:Bo jak te skaczące koszmarki będą pod ręką i często wykorzystywane, to połowa forumowiczów dostanie oczopląsu, a druga epilepsji.
Ja tam niczego nie dostanę. Absolutnie mi nie przeszkadzają ruchome emoty.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Bo jak te skaczące koszmarki będą pod ręką i często wykorzystywane, to połowa forumowiczów dostanie oczopląsu, a druga epilepsji.
PumaIM pisze:Mnie brakuje właściwie kilku zaledwie - i nie zgadzam się na te straszliwe ilości wielkich obrazków (bo ikonka to przecież mała), skaczących, migających![]()
PumaIM pisze:Mnie brakuje właściwie kilku zaledwie - i nie zgadzam się na te straszliwe ilości wielkich obrazków (bo ikonka to przecież mała), skaczących, migających![]()
Brakuje mi takiej:![]()
a poza tym jednego solidnego facepalma (takiego jak w Skype'ie) i ikonki rwącej kłaki z głowy. Owszem, są gdzieś na smajliki.ru, ale jeśli mam za każdym razem przejrzeć kilkadziesiąt stron wielkich obrazków, to na ogół rezygnuję
kussad pisze:Kiedyś ktoś zamieścił ikonkę "przytulam" "obejmuję" - czasami taka by się przydała albo inny rodzaj "trzymam kciuki" mniej wesoły gdy sytuacja jest poważna i brakuje mi takich ikonek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości