asfodel pisze:Skoro jest moderatorem to ma prawo wyciąć co uzna za stosowne.
Doprawdy, paradne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asfodel pisze:Skoro jest moderatorem to ma prawo wyciąć co uzna za stosowne.
Jana pisze:asfodel pisze:(...)Jak na forum napiszę coś sprzecznego z netykietą, zasadami dobrego wychowania i regulaminem, to post zostanie skasowany - i to też nie jest cenzura.(...)
Trzy razy wykasowano moje pytanie ile trzeba zapłacić, zeby ootrzymać informacje o kocie - pytałam o to po deklaracji smarti,że informować będzie tylko darczyńców i przyjaciół, na pw.
Do której z kategorii moje pytanie pasuje? Pogwałciłam netykietę, zasady dobrego wychowania czy regulamin forum?
Jana pisze:asfodel, zapytałam Cię - odpowiesz?
asfodel pisze:Jana pisze:asfodel, zapytałam Cię - odpowiesz?
Nie odpowiem - nie wiem o co chodzi. Nie czytałam tego wątku.
black_lodge pisze:asfodel pisze:Skoro jest moderatorem to ma prawo wyciąć co uzna za stosowne.
Doprawdy, paradne
casica pisze:kociczka39, ja zawze bardzo sobie ceniłam graszkę_gn, tym bardziej mi przykro, że własnie osoba, którą zawsze miałam za pomocną i sensowną robi cos takiego.
Ze zdumienia wyjść nie mogę.
Erin pisze:black_lodge pisze:asfodel pisze:Skoro jest moderatorem to ma prawo wyciąć co uzna za stosowne.
Doprawdy, paradne
Wiesz, tak naprawdę to nikt tu nikogo na siłę nie trzyma
asfodel pisze:Ogólnie to jest tak, że jak wykupię hosting i postawię na nim forum, to użytkownicy owego forum piszą tam na moich warunkach. Mogę wyznaczyć takie osoby jakie mi się podobają do pilnowania owych warunków, a jak mi się znudzi albo nie będę miała pieniędzy na dalszy hosting to całe forum skasuję. Nie ma w tym nic "paradnego" - po prostu właściciel strony internetowej ma pewne uprawnienia z racji bycia właścicielem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości