Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 06, 2012 12:25 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Liwia pisze:
Marcelibu pisze: Do roboty nie było nikogo. Pies z kulawą nogą się tym nie interesował.

Kłamiesz.
Jeśli trzeba, to tak jak na dogo podpiszę się imieniem i nazwiskiem.

Nie, nie kłamię.
Jeśli tak bardzo jesteś/byłaś tym zainteresowana - trzeba było trzymać rękę na pulsie. Teraz można mieć pretensje do samej siebie.
Ale co można zrobić? Uważasz, że coś jest nie tak, źle? Cóż teraz? Wziąć się do roboty - czyli ogarnąć sytuację,
napisać, zrobić po swojemu i
wysłać do Admina - tak, jak napisał Estraven - Rafał poczeka.

Możesz się podpisywać czym chcesz i gdzie chcesz.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt kwi 06, 2012 12:29 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Brawo, jedynie słuszna grupa na miau, postanowiła zrobić prezent niespodziankę.
Założyła sobie forum, gdzie układała regulamin, podczas gdy tutaj trwała dyskusja. Niestety poza grupą nikt nie był godny, żeby choć dostać informację, że projekt powstał i został wysłany do admina.
W dodatku były podglądane, więc w ramach odstresowania zakładały różne wątki,które miały odwrócić uwagę szpiegów od meritum sprawy.
Kto Was szpiegował, bo oprócz Pcimolki nikt nic nie wiedział.
Konspiracja biorąc pod uwagę nicki, jakie szanowne towarzystwo raczyło sobie nadać świadczy,że od samego początku przewidziałyście atak.

Moje gratulacje, najważniejsze jest zdanie kilkunastu zrzeszonych osób, reszta może się pokłonić w niemym zachwycie. :evil:
„Jeżeli wolność cokolwiek znaczy, to jest to prawo mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć"

Stworze­nia zgro­madzo­ne na dworze pat­rzyły to na świ­nię, to na człowieka, znów na świ­nię i znów na człowieka, ale nie można już było roz­poznać, która twarz do ko­go należy. G.Orwell

beata68

Od: Pon lip 03, 2006 20:33

Post » Pt kwi 06, 2012 12:31 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Powiem tak: opracowany w zacisznym miejscu regulamin byl oparty w calości na propozycjach z watku Femki .Wiec wszyscy go znaja. Tam tez znajduje sie propozycja KDP. Projekt ten też mozna dopracowac w zaciszu i przeslac, nic nie stoi na przeszkodzie. Tak powtorze fakt. I nie wierze, zeby to bylo takie zaskoczenie dla forumowiczow. wspominano o tym w watkach o regulaminach.
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt kwi 06, 2012 12:36 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

moś pisze:Powiem tak: opracowany w zacisznym miejscu regulamin byl oparty w calości na propozycjach z watku Femki .Wiec wszyscy go znaja. Tam tez znajduje sie propozycja KDP. Projekt ten też mozna dopracowac w zaciszu i przeslac, nic nie stoi na przeszkodzie. Tak powtorze fakt. I nie wierze, zeby to bylo takie zaskoczenie dla forumowiczow. wspominano o tym w watkach o regulaminach.

Jeśli się nie mylę, wątek zawierający ten projekt już nie jest dostępny.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt kwi 06, 2012 12:37 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

moś pisze:Powiem tak: opracowany w zacisznym miejscu regulamin byl oparty w calości na propozycjach z watku Femki .Wiec wszyscy go znaja. Tam tez znajduje sie propozycja KDP. Projekt ten też mozna dopracowac w zaciszu i przeslac, nic nie stoi na przeszkodzie. Tak powtorze fakt. I nie wierze, zeby to bylo takie zaskoczenie dla forumowiczow. wspominano o tym w watkach o regulaminach.

Dodam tylko, że to Admin tego forum ustala regulamin. On wybierze z propozycji zebranych w wątkach i w projekcie to, co On uzna za słuszne.
I nikt z nas nie ma to wpływu. My się możemy zastosować lub nie (czyli odejść). Zawsze można zadać sobie trud, popracować i dorobić oraz dosłać Adminowi następną propozycję.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt kwi 06, 2012 12:39 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Marcelibu pisze:
Liwia pisze:
Marcelibu pisze: Do roboty nie było nikogo. Pies z kulawą nogą się tym nie interesował.

Kłamiesz.
Jeśli trzeba, to tak jak na dogo podpiszę się imieniem i nazwiskiem.

Nie, nie kłamię.
Jeśli tak bardzo jesteś/byłaś tym zainteresowana - trzeba było trzymać rękę na pulsie. Teraz można mieć pretensje do samej siebie.
Ale co można zrobić? Uważasz, że coś jest nie tak, źle? Cóż teraz? Wziąć się do roboty - czyli ogarnąć sytuację,
napisać, zrobić po swojemu i
wysłać do Admina - tak, jak napisał Estraven - Rafał poczeka.

Możesz się podpisywać czym chcesz i gdzie chcesz.

Jak to nikt się nie interesował? Przecież były dwa wątki (ostatnio, przed tym) i w każdym wypowiadało się po setce ludzi, z haczykiem.
I był rezultat - w postaci zebrania propozycji, którego dokonała NITKA/KARINKA.

Poza tym była ankieta, którą zrobiła NITKA/KARINKA - sam Admin podlinkował wątek z ankietą. Napisał tak:
Jest jeszcze ankieta założona przez NITKA/KARINKA viewtopic.php?f=1&t=139512&start=0 w celu wyłonienia kierunku rozwoju prac.
podkr. moje
Zatem zaangażowanie, udział w tamtej ankiecie, to też była forma pracy na regulaminem. Dla tych, którzy nie chcieli żadnych zmian - właściwie jedyna forma wyrażenia swego stanowiska.

Pisanie zatem, że ci, którzy nie stworzyli własnego projektu zmian, nic nie robili, jest co najmniej dziwne.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt kwi 06, 2012 12:42 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Mulesia pisze:

Bo jest do wglądu administracji teraz. W kazdej chwili mozna poprosic o dostepnośc. telefon do administracji miau podac? Żart oczywiscie, nie moglam sie powstrzymac :wink: :oops:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt kwi 06, 2012 12:46 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

moś pisze:Powiem tak: opracowany w zacisznym miejscu regulamin byl oparty w calości na propozycjach z watku Femki .Wiec wszyscy go znaja. (...)

Jeżeli jest tak, jak piszesz (w co niestety wątpię biorąc pod uwagę fakt, że w wątku regulaminowym padało wiele różnych, często wzajemnie wykluczających się propozycji), to nie rozumiem z jakiego powodu projekt nie został udostępniony wszystkim.

A więc twierdzenie, że wszyscy go znają jest ..... nawet nie wiem, jak to delikatnie nazwać :|
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pt kwi 06, 2012 12:47 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

moś pisze:
Mulesia pisze:

Bo jest do wglądu administracji teraz. W kazdej chwili mozna poprosic o dostepnośc. telefon do administracji miau podac? Żart oczywiscie, nie moglam sie powstrzymac :wink: :oops:

Możesz podać, aczkolwiek uważam, że żarty kierowane do osób oburzonych postępowaniem innych ( a ja jestem oburzona :!: ) brzmią jak naigrawanie się.

Chyba, że o to chodzi, by wyprowadzić adwersarza z równowagi?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt kwi 06, 2012 12:49 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

A ja mam takie pytanie.
W świetle tego co napisano, dlaczego moderatorzy mają się tłumaczyć z kroków, które podejmują, skoro panie,które stworzyły regulamin nie raczyły podać nawet maleńkiej informacji, chociażby uczestnikom dyskusji poprzedniego wątku rozliczeniowego.
Sprawiedliwość jest wtedy,kiedy jest po myśli tej grupy?
„Jeżeli wolność cokolwiek znaczy, to jest to prawo mówienia ludziom tego, czego nie chcą słyszeć"

Stworze­nia zgro­madzo­ne na dworze pat­rzyły to na świ­nię, to na człowieka, znów na świ­nię i znów na człowieka, ale nie można już było roz­poznać, która twarz do ko­go należy. G.Orwell

beata68

Od: Pon lip 03, 2006 20:33

Post » Pt kwi 06, 2012 19:36 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

beata68 pisze:A ja mam takie pytanie.
W świetle tego co napisano, dlaczego moderatorzy mają się tłumaczyć z kroków, które podejmują, skoro panie,które stworzyły regulamin nie raczyły podać nawet maleńkiej informacji, chociażby uczestnikom dyskusji poprzedniego wątku rozliczeniowego.
Sprawiedliwość jest wtedy,kiedy jest po myśli tej grupy?

Znowu się zaczyna... :evil:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon kwi 09, 2012 0:04 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

(...)
Skoro już podsumowałaś moją wiarygodność i działania fundacji, na podstawie interpretacji własnej, to proponuję zakończyć zaśmiecanie tego wątku(...).
podkr. moje

Czy jeśli Moderator (jako użytkownik) napisałby coś takiego, to należy przerwać krytykę jego osoby i fundacji, którą reprezentuje, bo inaczej wkroczy (jako Moderator) z zielonym flamastrem i zakończy ZAŚMIECANIE WĄTKU? :roll:
ObrazekObrazek

VVu

Post » Czw kwi 12, 2012 21:04 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Oj tam ...
    oj tam ...

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Pt kwi 13, 2012 17:15 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

VVu pisze:
(...)
Skoro już podsumowałaś moją wiarygodność i działania fundacji, na podstawie interpretacji własnej, to proponuję zakończyć zaśmiecanie tego wątku(...).
podkr. moje

Czy jeśli Moderator (jako użytkownik) napisałby coś takiego, to należy przerwać krytykę jego osoby i fundacji, którą reprezentuje, bo inaczej wkroczy (jako Moderator) z zielonym flamastrem i zakończy ZAŚMIECANIE WĄTKU? :roll:

He, he, to teraz mówcie mi PROROK:

alix76 pisze:Usunęłam kolejną przepychankę - bardzo proszę o powściągliwy ton wypowiedzi i nie obrażanie innych użytkowników. Dalsze wypowiedzi w takim tonie będą skutkowały banem czasowym.
Jeżeli są zastrzeżenia do sposobu moderacji, proszę je zgłosić na pw (można od razu do Admina).
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pt kwi 13, 2012 17:38 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

VVu pisze:
VVu pisze:
(...)
podkr. moje

He, he, to teraz mówcie mi PROROK:

alix76 pisze:Usunęłam kolejną przepychankę - bardzo proszę o powściągliwy ton wypowiedzi i nie obrażanie innych użytkowników. Dalsze wypowiedzi w takim tonie będą skutkowały banem czasowym.
Jeżeli są zastrzeżenia do sposobu moderacji, proszę je zgłosić na pw (można od razu do Admina).

Przepraszam - mam pytanie. Jeżeli działania moderacji widoczne są na main, a nie na PW, to dlaczego zastrzeżenia można zgłaszać jedynie na PW? Myślę, że jeżeli część sprawy dzieje się na main, a część na PW, to całość przestaje być czytelna.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia][następna]