Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aassiiaa pisze:Usunęłam personalne przepychanki.
Zacytuję ponownie wypowiedź Olat, bo chyba umknęła nie którym czytającym:Olat pisze:Wątek dotyczy spraw formalnych, trudnych, a sądzę, że dość istotnych dla nas wszystkich. Nie utrudniajmy tego niepotrzebnie.
Proszę żeby odpuścić sobie wszelkie wyzłośliwianie i personalne przytyki.
Zaiste, te dopiero przekonują, do czego moderacja jest przydatna na tym forum.![]()
Femka pisze:usunęłaś wyłącznie mój post, w którym zarzuciłam Ci, że nie raz zdarzyło Ci się nie odpowiedzieć na zgłoszony do Ciebie raport. To nie jest przepychanka, tylko konkretna uwaga na temat Twojego moderowania w wątku o moderacji.
Pozostałe posty stanowiące personalne przytyki zostały. Taka właśnie jest Twoja moderacja.
aassiiaa pisze:Femka pisze:usunęłaś wyłącznie mój post, w którym zarzuciłam Ci, że nie raz zdarzyło Ci się nie odpowiedzieć na zgłoszony do Ciebie raport. To nie jest przepychanka, tylko konkretna uwaga na temat Twojego moderowania w wątku o moderacji.
Pozostałe posty stanowiące personalne przytyki zostały. Taka właśnie jest Twoja moderacja.
Z tego co ja widzę to post jest viewtopic.php?f=5&t=139730&start=315#p8754944
Jek pisze:aassiiaa pisze:Beliowen pisze:Aassiiaa, skoro czytasz i moderujesz, czy mogłabyś odpowiedzieć na moje pytanie?
Albo alix76, bo też Cię widzę na liście zalogowanych użytkowników.
Ja naprawdę pytam nie złośliwie, po prostu chciałabym wiedzieć, skąd idea czasowych banów.
Z tego co mi wiadomo to po którejś tam aktualizacji forum powstała taka możliwość.
Możliwość to nie idea. Mam wrażenie że Ty piszesz o stronie technicznej zagadnienia, zas Belio pyta skąd się twór wziął skoro nie ma go w regulaminie (jeśli źle zrozumiałam sens pytania Belio to z góry przepraszam, ale sama chciałabym to wiedzieć).
I już końcowo (na dzisiaj): zy piszesz jako mod czy nie-mod? Bo kolorków brak.
Femka pisze:o dreszczowcach?
Femka pisze:To nie było podforum na miau, tylko całkiem niezależne forum. Chodziło o dopracowanie projektów regulaminów ogólnego i rozliczeniowego. Ponieważ to nie była robota na jedną głowę, skrzyknęłyśmy się w kilka osób i na tym forum, nazwanym Kraina Dreszczowców, pracowałyśmy nad propozycjami dokumentów miauowych. W taki sposób, przez wypowiedzi w wątkach, praca była najłatwiejsza.
Forum było zamknięte, natomiast miało bardzo wielu podglądaczy i wiele osób próbowało się zalogować. Dla niewpuszczonych widoczne były tylko nasze nicki i tytuły wątków. Ponieważ nietrudno było dowiedzieć się, kto jest taki ciekawski, zaczęłyśmy sobie robić jaja i zakładać wątki z mocno prowokacyjnymi tytułamiJak widać chwyciło, bo tu i ówdzie pojawiają się oburzone komentarze, jak to plotkowałyśmy o użytkownikach miau
![]()
Jak tylko projekty były gotowe, wysłane zostały do Admina, a forum umarło śmiercią naturalną, bo przestałyśmy tam zaglądać, a ostatnio zostało wywalone w kosmos. I już, cała tajemnica.
Femka pisze:oczywiście
podpisałyśmy się nickami oraz z imienia i nazwiska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości