jolabuk5 pisze:Wystarczy wypowiedź w wątku, ewkkrem od czasu do czasu podsumowuje głosy.
A może założyć na KŁ wątek zapraszający tutaj zainteresowane osoby?
Bo ja np. zupełnym przypadkiem ten wątek zauważyłam albo mi ktoś o nim powiedział, już nie pamiętam. Nie zaglądam na to podforum.
Pytanie tylko czy to ma jakiś sens - bo nadal tak naprawdę nie wiemy czy Irafal jest w ogóle skłonny zdjąć ten ban czy nie. My sobie piszemy, zliczamy głosy, ale bez informacji czy to ma jakieś znaczenie.
Niby dal nadzieję - nie powiedział nie, ale nie wiemy - ja nie wiem - co mamy konkretnie zrobić by nasza prośba została wysłuchana. Są trzy osoby na nie. Mają prawo do swojego zdania, jak mamy je przekonać by je zmieniły? Prosić (błagać?) by się wycofały ze względu na to że dużo więcej osób chce powrotu casicy?
Czy jeśli jeszcze więcej głosów będzie na tak - to wystarczy?
Irafal - jeśli czytasz ten wątek przypadkiem - to sorry że piszę o Tobie w trzeciej osobie. Założyłam że skoro się nie odzywasz to nie czytasz, ale może to niesłuszne założenie.
Jeśli czytasz - prosimy, napisz nam konkretnie czego oczekujesz albo napisz że zdania nie zmienisz. Masz prawo. Ale będziemy wiedzieli na czym stoimy.