Bronisz tego podforum jakbyś się tam ogłaszała, aż z ciekawości zajrzałam. A tu zonk, tak sobie a muzom za Rejtana robisz.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Emocjonalnie? Ja?To samo mogę o Twojej wypowiedzi napisać.
![]()
Bronisz tego podforum jakbyś się tam ogłaszała, aż z ciekawości zajrzałam. A tu zonk, tak sobie a muzom za Rejtana robisz.
PumaIM pisze:No, tak myślałam, że tam będą wątki, które wcześniej być nie mogły jako reklama. Siatki, sklepy... Pamiętam taki, który w całości był poświęcony nakładkom na sedes dla kotów.
lrafal pisze:a tu mają jedno forum do dyspozycji i to użytkownik decyduje czy chce to czytać czy nie
lrafal pisze:a tu mają jedno forum do dyspozycji i to użytkownik decyduje czy chce to czytać czy nie
Jek pisze:lrafal pisze:a tu mają jedno forum do dyspozycji i to użytkownik decyduje czy chce to czytać czy nie
Brawo!
felin pisze:Przestały mi się odznaczać wątki przeczytane. Osobiście mi to nie wadzi, więc informacyjnie tylko.
Natomiast zamiast niektórych obrazków widzę takie coś (skopiowane z przypadkowego postu dotkniętego tą przypadłością):
" I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!
ObrazekObrazek"
W miejscu napisu "obrazek" jest symbol, jakby ikona folderu ze zdjęciami czy coś na kształt.
WTF?
NITKA/KARINKA pisze:felin pisze:Przestały mi się odznaczać wątki przeczytane. Osobiście mi to nie wadzi, więc informacyjnie tylko.
Natomiast zamiast niektórych obrazków widzę takie coś (skopiowane z przypadkowego postu dotkniętego tą przypadłością):
" I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!
ObrazekObrazek"
W miejscu napisu "obrazek" jest symbol, jakby ikona folderu ze zdjęciami czy coś na kształt.
WTF?
To co skopiowałaś to podpis użytkowniczki.
profile.php?u=5682
Wcześniej widziałam banerek, po odświeżeniu strony też widzę dwa zamknięte obrazki o adresach
http://img90.imageshack.us/img90/2378/kociaczar.png
http://img136.imageshack.us/img136/5829/mietlana.jpg
NITKA/KARINKA pisze:Może imageshack skasował obrazki, które były w podpisie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości