Estraven
Piszesz tak, jakby ktos tu chcial ograniczac wolnosci i swobody obywatelskie, a tak nie jest. Mowisz o specyfice tego forum? Musze powiedziec, ze to forum nie ma specyfiki. To takie samo forum jak kazde inne tyle tylko, ze macie tu straszny balagan z tematami. To co jest tutaj bylo przerabiane na kazdym jednym forum, tylko, ze inne fora zdecydowaly sie na rozwoj bo ilosc uzytkownikow powodowala straszna dezorganizacje na forum i blokowala przeplyw informacji. Wy twardo trzymacie sie stalej formy choc macie ogromna ilosc uzytkownikow odwiedzajacych to forum, i powinniscie zrobic wszystko by jak najbardziej ulatwic korzystanie z informacji zawartych tutaj.
Rozumiem to, ze jestes niechetna bo powiem, ze ja bylam taka sama. Jak nam na sile zmienili forum dzielc je na przerozne dzialy to powiem, ze bylam oburzona i zbulwersowana i psy wieszalam na administracji. Ale wiesz co? Nie minely dwa dni jak zorientowalam sie, ze tak jest o wiele prosciej i przedewszystkim latwiej. Nagle nie musialam przedzierac sie przez nieinteresujace mnie tematy, tematy, ktore dawno temu zostaly zapomniane nagle znowu ujrzaly swiatlo dzienne i mozna bylo bez najmniejszego problemu korzystac z CALEJ wiedzy zawartej na forum, a nie tylko z tej, ktora zawarta jest w najczesciej odwiedzanych tematach. Mowisz, ze w sieci zwalczane sa elementy zwyklej rozmowy?? Wrecz przeciwnie moi drodzy. Te elementy dzieki porzadkowi rozwijaja sie lepiej niz kiedykolwiek!! Uwierzcie mi, ze to wlasnie balagan zwalcza i skutecznie uniemozliwia rozwoj prawdziwej i wartosciowej bogatej w informacje dyskusji. To naprawde duza szkoda, ze tego nie widzicie