liczba postów

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 07, 2005 8:39

Jolek pisze:Wiele z rzeczy, które można policzyć, nie liczy się.
Wiele rzeczy, których nie można policzyć, liczy sie naprawdę.
Albert Einstein
:)

Dobre! :ok:
Obrazek

Janka

Od: Nie gru 01, 2002 1:49

Post » Czw sie 11, 2005 13:02

bezsens dla mnie. po co utrudniać życie innym userom? licznik postów strasznie obciąza serwer ze go wyłączyliscie czy co?! :evil:
Chcesz porozmawiać sobie na jakiś temat? Interesujesz się komputerami, muzyką itp? To forum jest dla ciebie: http://bartforum.ms-net.info/
Obrazek

bartus

Od: Śro sie 10, 2005 18:10

Post » Czw sie 11, 2005 13:14

bartus pisze:bezsens dla mnie. po co utrudniać życie innym userom? licznik postów strasznie obciąza serwer ze go wyłączyliscie czy co?! :evil:

Przepraszam, a w czym Ci utrudnia zycie brak licznika?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw sie 11, 2005 13:24

ustrudnia. poprostu lubie wiedziec ile mam postów a poza tym to co za problem włączyc spowrotem.
Chcesz porozmawiać sobie na jakiś temat? Interesujesz się komputerami, muzyką itp? To forum jest dla ciebie: http://bartforum.ms-net.info/
Obrazek

bartus

Post » Czw sie 11, 2005 13:45

bartus pisze:ustrudnia. poprostu lubie wiedziec ile mam postów a poza tym to co za problem włączyc spowrotem.

Widac Administrator zadecydowal, ze licznika postow nie bedzie.

A jesli lubisz wiedziec, ile masz postow - wejdz w swoj profil. Tam po linkiem "pokaz wszystkie posty uzytkownika" bedziesz mial liczbe postow. Swoich, czy kogos innego. Zalezy, czyj profil ogladasz. :wink:

skorzystalam z linku w Twoim podpisie.
3. Zabronione jest podważanie decyzji Moderatora lub Administratora.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw sie 11, 2005 19:35

Też od pewnego czasu nowi mają dopisek „nowy” pod nickiem. Kiedy nowy nie jest już nowy, a zaczyna być stary? :wink: Zależy to od daty rejestracji czy ilości postów?
Obrazek

Projektowanie stron internetowych www.mirieldesign.com --- Genetyka: Dziedziczenie kolorów w pigułce, Inbred --- Koty norweskie leśne Skogkatt.pl

Miriel

Od: Czw lut 12, 2004 18:27

Post » Czw sie 11, 2005 20:15

od aktywnosci generalnie ;)
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Czw sie 11, 2005 21:02

bartus pisze:poprostu lubie wiedziec ile mam postów

Zawsze możesz robić nacięcia na brzegu klawiatury... każde dziesiąte na krzyż i już; jak dużo piszesz - można np. na brzegu biurka, albo w kalendarzyku stawiać kreseczki (są takie różne kalendarzyki szalonego małolata za grosze do kupienia teraz...) :twisted: :lol:

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Czw sie 11, 2005 21:04

a przyszło mi też do głowy, ze możesz rozmienić pewną kwotę złotówe na jednogroszówki w banku i co post - wrzucać grosik do świnki. jak się skończą to wiadomo - kwota wyrażona w groszach to ilość postów. I oszczędzasz przy okazji. To lepsze niż SKO! :lol: :lol: :lol: :lol:

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Pt sie 12, 2005 12:56

Jose Arcadio Buendia pisze:
bartus pisze:poprostu lubie wiedziec ile mam postów

Zawsze możesz robić nacięcia na brzegu klawiatury... każde dziesiąte na krzyż i już; jak dużo piszesz - można np. na brzegu biurka, albo w kalendarzyku stawiać kreseczki (są takie różne kalendarzyki szalonego małolata za grosze do kupienia teraz...) :twisted: :lol:

a jeju ale ty jestes mądra. to po co w skrypcie php jest licznik postów?!!!!!! :evil:
Obrazek

bartus

Post » Pt sie 12, 2005 13:36

bartus pisze:a jeju ale ty jestes mądra. to po co w skrypcie php jest licznik postów?!!!!!! :evil:

Po to żeby go usunąć, jeśli komuś jest z nim nie po drodze. :twisted:
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Pt sie 12, 2005 14:58

TŻ Oberhexe pisze:
bartus pisze:a jeju ale ty jestes mądra. to po co w skrypcie php jest licznik postów?!!!!!! :evil:

Po to żeby go usunąć, jeśli komuś jest z nim nie po drodze. :twisted:

:twisted:
A Jose Arcadio Buendia jest madra, to powszechnie znany fakt 8)
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pt sie 12, 2005 15:49

chciałem tylko dodać że jak się wejdzie w profil i kliknie znajdz wszystkie posty to jak pisze znaleziono x wyników to nie jest wszystko :!: :!: :evil: bo sprawdzałem to na moim i innym forum. ktos ma powiedzmy 100 postów z znalazło wyników 60 :evil: więc tak nie idzie sprawdzić ile się ma postów :!: :evil:
A post wyżej to go nie qmam :lol:
Obrazek

bartus

Post » Pt sie 12, 2005 16:01

Dotychczas tak było, ale teraz mamy komputer. Może Pan pisać co tylko Pan chce to nie ma żadnego znaczenia. On się i tak zawsze pomyli przy dodawaniu, proszę Pana. Nie było miesiąca, żeby się nie pomylił.
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Pt sie 12, 2005 16:12

bartus pisze:A post wyżej to go nie qmam :lol:

:D
Hm... Jak by Ci to powiedziec...

Jose to Józef. Po hiszpansku na przyklad8)
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]