O banach i moderacji odsłona kolejna.

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 20, 2012 17:59 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Alix76 w tym wątku okazała się wyjątkowo stronnicza. Biorąc to pod uwagę, postuluję usunięcie alix76 z grona moderatorów forum miau oraz zlikwidowanie kuriozalnych kar przez nią nałożonych. Użytkowniczka z Białej Podlaskiej powinna jak najszybciej wrócić do wątku, aby pisać o swoim azylu.

Niedopuszczalne jest, aby gorąca zwolenniczka osoby zbanowanej na miau za działalność na szkodę kotów, była tutaj moderatorem i miała okazję moderować aż tak stronniczo, bezwzględnie usuwając konkurencję swojej idolki.

Proszę o robienie kopii naszych wypowiedzi, bo kiedy pojawi się alix76, wszystkie mogą nagle zniknąć.
Ostatnio edytowano Czw wrz 20, 2012 19:39 przez vega013, łącznie edytowano 6 razy

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw wrz 20, 2012 19:39 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Erin odpowiedz na pytanie jaaany

Ile pw agitujacych/spamujacych dostalas na ??? od zbanowanej uzytkowniczki.

Nie na DOGO, tylko TU?
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw wrz 20, 2012 19:42 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

vega013 pisze:Alix76 w tym wątku okazała się wyjątkowo stronnicza. Biorąc to pod uwagę, postuluję usunięcie alix76 z grona moderatorów forum miau oraz zlikwidowanie kuriozalnych kar przez nią nałożonych. Użytkowniczka z Białej Podlaskiej powinna jak najszybciej wrócić do wątku, aby pisać o swoim azylu.

Niedopuszczalne jest, aby gorąca zwolenniczka osoby zbanowanej na miau za działalność na szkodę kotów, była tutaj moderatorem i miała okazję moderować aż tak stronniczo, bezwzględnie usuwając konkurencję swojej idolki.

Ja sobie zacytuje
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw wrz 20, 2012 22:05 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

A ja w dalszym ciągu czekam na odpowiedź za ile PW zgłoszonych jako spam otrzymuje się dożywotniego bana.

Erin, ile ich dostałaś na miau?
Nie na dogo, tylko na miau.

Erin pisze:Wszystko prawda, tylko pytanie, ile tych wiadomości się dostaje.
Jedna - dwie, jak najbardziej. Każdemu się może zdarzyć prosić o pomoc.
Ale nie więcej. Mnie Kinga akurat na Dogo słała - po kilka PW dziennie.
To chyba lekkie przegięcie. Zwłaszcza, że prosiłam o zaprzestanie.

Według mnie, dożywotni ban za "poruszenie ziemi i nieba" by pomóc zwierzakom, to decyzja skandaliczna, godząca w koalicję miau-dogo.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt wrz 21, 2012 7:51 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

A to jest dożywotni ban? Nie chce mi się w to wierzyć...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt wrz 21, 2012 8:07 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

jaaana pisze:A ja w dalszym ciągu czekam na odpowiedź za ile PW zgłoszonych jako spam otrzymuje się dożywotniego bana.

Erin, ile ich dostałaś na miau?
Nie na dogo, tylko na miau.

Erin pisze:Wszystko prawda, tylko pytanie, ile tych wiadomości się dostaje.
Jedna - dwie, jak najbardziej. Każdemu się może zdarzyć prosić o pomoc.
Ale nie więcej. Mnie Kinga akurat na Dogo słała - po kilka PW dziennie.
To chyba lekkie przegięcie. Zwłaszcza, że prosiłam o zaprzestanie.

Według mnie, dożywotni ban za "poruszenie ziemi i nieba" by pomóc zwierzakom, to decyzja skandaliczna, godząca w koalicję miau-dogo.

jaaana, zapomnij! Młoteczkiem się nie doprosisz. :mrgreen: To tak jak u strusi - chowa się głowę w piasek i uważa, że po sprawie :roll:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt wrz 21, 2012 8:13 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Na tego typu prowokacje i celowe przekręcanie faktów odpowiadać nie zamierzam.
Szczególnie członkiniom TWA.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt wrz 21, 2012 8:13 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Wg mnie to przegięcie, żeby za chęć pomocy, nawet nieco nachalną (być może, bo ja nie doświadczyłam; na dogo czasem mi ktoś pw wyśle, ale rzadko), karać banem. A dożywotnim to już w ogóle :roll:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt wrz 21, 2012 8:14 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Axa76 pisze:Wg mnie to przegięcie, żeby za chęć pomocy, nawet nieco nachalną (być może, bo ja nie doświadczyłam; na dogo czasem mi ktoś pw wyśle, ale rzadko), karać banem. A dożywotnim to już w ogóle :roll:

I tu się zgadzamy :ok:

Erin

Post » Pt wrz 21, 2012 8:23 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Erin pisze:Na tego typu prowokacje i celowe przekręcanie faktów odpowiadać nie zamierzam.
Szczególnie członkiniom TWA.

To tak samo jak ja po Tobie nie spodziewam się ani honoru ani odwagi! :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pt wrz 21, 2012 8:27 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Przyganiał kociołek :lol:
Mam prośbę - chcesz się ośmieszać, twoja sprawa. Ale beze mnie. Ciao! :mrgreen:

Erin

Post » Pt wrz 21, 2012 8:33 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Ciao! :mrgreen:
Choć ciekawe kiedy Cię tu znowu przywieje z kolejnym donosikiem i wazelinką...
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt wrz 21, 2012 8:42 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Ja ty stąd znikniesz ze swoją :mrgreen:

Erin

Post » Pt wrz 21, 2012 8:49 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

Erin pisze:Ten wątek służy agitacji za Białą Podlaską, a nie prywatnym porachunkom niektórych osób.

Trzeba było pomyśleć zanim napisałaś donosik.

To ile było tych PW na miau?
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt wrz 21, 2012 8:52 Re: Biała Podlaska,350 psiaczków błaga o wsparcie finansowe!

joshua_ada pisze:To ile było tych PW na miau?

Ja przy poprzednim wcieleniu kingi_kingi zglosilam co najmniej 5.

Nei podoba mi sie ten brak konsekwencji i szantazyk moralny, ze spam jest ok pod warunkiem, ze spamuje ktos, kto np. w Krakvecie startuje i ma za przeciwnika Mirosławe :?

Spam jest spamem.
Ostatnio edytowano Pt wrz 21, 2012 9:32 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Edycja obraźliwego określenia.
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

[poprzednia][następna]