Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Alix76 w tym wątku okazała się wyjątkowo stronnicza. Biorąc to pod uwagę, postuluję usunięcie alix76 z grona moderatorów forum miau oraz zlikwidowanie kuriozalnych kar przez nią nałożonych. Użytkowniczka z Białej Podlaskiej powinna jak najszybciej wrócić do wątku, aby pisać o swoim azylu.
Niedopuszczalne jest, aby gorąca zwolenniczka osoby zbanowanej na miau za działalność na szkodę kotów, była tutaj moderatorem i miała okazję moderować aż tak stronniczo, bezwzględnie usuwając konkurencję swojej idolki.
Erin pisze:Wszystko prawda, tylko pytanie, ile tych wiadomości się dostaje.
Jedna - dwie, jak najbardziej. Każdemu się może zdarzyć prosić o pomoc.
Ale nie więcej. Mnie Kinga akurat na Dogo słała - po kilka PW dziennie.
To chyba lekkie przegięcie. Zwłaszcza, że prosiłam o zaprzestanie.
jaaana pisze:A ja w dalszym ciągu czekam na odpowiedź za ile PW zgłoszonych jako spam otrzymuje się dożywotniego bana.
Erin, ile ich dostałaś na miau?
Nie na dogo, tylko na miau.Erin pisze:Wszystko prawda, tylko pytanie, ile tych wiadomości się dostaje.
Jedna - dwie, jak najbardziej. Każdemu się może zdarzyć prosić o pomoc.
Ale nie więcej. Mnie Kinga akurat na Dogo słała - po kilka PW dziennie.
To chyba lekkie przegięcie. Zwłaszcza, że prosiłam o zaprzestanie.
Według mnie, dożywotni ban za "poruszenie ziemi i nieba" by pomóc zwierzakom, to decyzja skandaliczna, godząca w koalicję miau-dogo.
Axa76 pisze:Wg mnie to przegięcie, żeby za chęć pomocy, nawet nieco nachalną (być może, bo ja nie doświadczyłam; na dogo czasem mi ktoś pw wyśle, ale rzadko), karać banem. A dożywotnim to już w ogóle
Erin pisze:Na tego typu prowokacje i celowe przekręcanie faktów odpowiadać nie zamierzam.
Szczególnie członkiniom TWA.
Erin pisze:Ten wątek służy agitacji za Białą Podlaską, a nie prywatnym porachunkom niektórych osób.
joshua_ada pisze:To ile było tych PW na miau?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości