lrafal pisze:ok, mamy nową wersję 3.0.10
jest trochę nowych funkcji, mam nadzieję, że się przydadzą
Jakowe one?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lrafal pisze:ok, mamy nową wersję 3.0.10
jest trochę nowych funkcji, mam nadzieję, że się przydadzą
NITKA/KARINKA pisze:Cieszę się, że aktualizacja się powiodła.![]()
Możemy tu zgłaszać uwagi?
Czy da się tak zrobić, żeby banerki z podpisu i linki do wątków otwierały się w innym oknie?
Stare linki ( sprzed przerwy) otwierają się w nowym, te same linki wstawione dzisiaj w tym samym
(...)
lrafal pisze:Jedną z ciekawszych (dla mnie) rozwiązań, które oferuje nowe forum to jest automatyczna grupa "nowi użytkownicy" (na razie wyłączona)
Daje to możliwość automatycznego blokowania dostępu do wybranej grupy for dla nowych lub/i dodatkowo daje możliwość zatwierdzania postów przez moderatora, tzn nie pokazują się na forum tylko czekają sobie w kolejce na kliknięcie moderatora (aż do osiągnięcia ustalonej liczy postów) - to by załatwiło sprawę trolingu przez "nowych" użytkowników.
mimbla64 pisze:Nie mam aktywnych wątków, a zawsze korzystałam z tej funkcji, mogę tylko zobaczyć aktywne wątki na poszczególnych podforach. Czy tak ma być?
lrafal pisze:generalnie tab być nie powinno, z czasem to naprawię.
mimbla64 pisze:Nie mam aktywnych wątków, a zawsze korzystałam z tej funkcji, mogę tylko zobaczyć aktywne wątki na poszczególnych podforach. Czy tak ma być?
Wojtek pisze:NITKA/KARINKA pisze:Cieszę się, że aktualizacja się powiodła.![]()
Możemy tu zgłaszać uwagi?
Czy da się tak zrobić, żeby banerki z podpisu i linki do wątków otwierały się w innym oknie?
Stare linki ( sprzed przerwy) otwierają się w nowym, te same linki wstawione dzisiaj w tym samym
(...)
W nowych przeglądarkach można samemu decydować o tym w jakim oknie ma się otwierać odsyłacz. Ja sobie zdefiniowałem tak, że lewy przycisk myszy otwiera zgodnie z oprogramowaniem strony, a środkowy w nowej karcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości