Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zgadzam się. Pierwszy raz się z czymś takim tu spotykamkarolinah pisze:Do tej pory praktykowane było przenoszenie OT do osobnych wydzielonych wątków.
Kasowanie w kosmos cudzych postów przez moderatora,lub kasowanie treści (!) z opisem ze są OT lub prowokacją jest dla mnie skandalicznym zachowaniem.
To nie jest moderowanie, to jest cenzurowanie.
asfodel pisze:...
asfodel pisze:...
Edit - spieranie się z moderatorem też powinno być wycinane. Jak się wchodzi na forum i używa go, trzeba przestrzegać reguł gospodarza. Nawet jeśli ma się inne zdanie.
PcimOlki pisze:asfodel pisze:...
To, że tobie pewne posty wydają się:
-nieuprzejme,
-niekulturalne,
-prowokujące do kłótni,
-nie na temat,
-będące powtarzaniem istniejących treści
-zawierające niemerytoryczne wycieczki osobiste
...wcale nie oznacza, że tak istotnie jest.
Nikt nie ma monopolu na prawdę absolutną, a wykorzystywanie przewagi technicznej do uzyskania przewagi merytorycznej jest etyczne inaczej.asfodel pisze:...
Edit - spieranie się z moderatorem też powinno być wycinane. Jak się wchodzi na forum i używa go, trzeba przestrzegać reguł gospodarza. Nawet jeśli ma się inne zdanie.
Znamy ten totalitarny system.
asfodel pisze:(...)Jak na forum napiszę coś sprzecznego z netykietą, zasadami dobrego wychowania i regulaminem, to post zostanie skasowany - i to też nie jest cenzura.(...)
Jana pisze:asfodel pisze:(...)Jak na forum napiszę coś sprzecznego z netykietą, zasadami dobrego wychowania i regulaminem, to post zostanie skasowany - i to też nie jest cenzura.(...)
Trzy razy wykasowano moje pytanie ile trzeba zapłacić, zeby ootrzymać informacje o kocie - pytałam o to po deklaracji smarti,że informować będzie tylko darczyńców i przyjaciół, na pw.
Do której z kategorii moje pytanie pasuje? Pogwałciłam netykietę, zasady dobrego wychowania czy regulamin forum?
Satyr77 pisze: Jeżeli miała jakieś wątpiwości powinna się zwrócić do Estraven, a nie robić to sama.
siliana pisze:w imieniu administracji miau.pl uprzejmie informuje, ze do ekipy modów ogólnych dołączyła graszka-gn. witamy
Satyr77 pisze:....Tu nie chodzi o to kto ma rację, czy coś jest OT czy nie, ale wszystkie wpisy powinny być tak samo potraktowane, a tutaj mamy do czynienia z cenzurą postów niewygodnych dla smarti i z wybitną tendencyjnością grażki. Mod powinien być obiektywny, grażka napewno nie jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości