Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 05, 2012 14:31 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Ja.
Nie.
A raz podtrzymanie decyzji modów.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw kwi 05, 2012 14:37 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

No, to jakby jest pat :|

A jeszcze, z ciekawości (wybaczcie, nie doczytam kilku miesięcy dyskusji na forum :oops: )
była gdzieś dyskusja nt. technicznych aspektów tego, że moderatorami są osoby bezpośrednio związane z konkretnymi fundacjami?
chodzi mi o ewentualny konflikt interesów, czy nie ma ryzyka, że moderator będący członkiem władz fundacji X będzie ją faworyzował.

Chociaż to zagadnienia stricte akademickie, bo Miau nadal pozostaje forum prywatnym i jeśli lrafal uzna, że takiego ryzyka nie ma, to właściwie koniec tematu :)
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Czw kwi 05, 2012 14:37 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Beliowen pisze:A czy ktoś próbował zgłaszać zastrzeżenia odnośnie moderacji na PW do lrafala?
I dostał jakąś odpowiedź?

Pytanie jest bez podtekstów, od razu zaznaczam
po prostu wg wciąż obowiązującego regulaminu taki jest tryb (nie, nie podoba mi się to, ale jest, jak jest).

tak
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw kwi 05, 2012 14:44 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Beliowen pisze:A czy ktoś próbował zgłaszać zastrzeżenia odnośnie moderacji na PW do lrafala?
I dostał jakąś odpowiedź?

Pytanie jest bez podtekstów, od razu zaznaczam
po prostu wg wciąż obowiązującego regulaminu taki jest tryb (nie, nie podoba mi się to, ale jest, jak jest).

Z tego co wiem zgłoszenia były. Odpowiedzi nie znam. Ja na swoje pytanie z 12.02.12 odpowiedzi nie otrzymałam.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Czw kwi 05, 2012 14:48 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Ja pisałam w ostatni wtorek, tj. 03.04.12. Odpowiedzi nie otrzymałam.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw kwi 05, 2012 14:49 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Beliowen pisze:No, to jakby jest pat :|

A jeszcze, z ciekawości (wybaczcie, nie doczytam kilku miesięcy dyskusji na forum :oops: )
była gdzieś dyskusja nt. technicznych aspektów tego, że moderatorami są osoby bezpośrednio związane z konkretnymi fundacjami?
chodzi mi o ewentualny konflikt interesów, czy nie ma ryzyka, że moderator będący członkiem władz fundacji X będzie ją faworyzował.

Chociaż to zagadnienia stricte akademickie, bo Miau nadal pozostaje forum prywatnym i jeśli lrafal uzna, że takiego ryzyka nie ma, to właściwie koniec tematu :)

Ja się takiej sytuacji obawiam. Mam nadzieje, że całkowicie bezpodstawnie. Zwłaszcza, że na 3-4 aktywnych moderatorów 2 jest związanych z tą sama organizacją.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw kwi 05, 2012 14:50 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Nooo ja w ogóle nie otrzymałam odpowiedzi od Administratora na PW jakie wysyłałam w ostatnich dniach.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw kwi 05, 2012 14:52 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Beliowen pisze:A jeszcze, z ciekawości (wybaczcie, nie doczytam kilku miesięcy dyskusji na forum :oops: )

Tak, na wątku regulaminowym, niedostępnym obecnie.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw kwi 05, 2012 14:55 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Edit: ach, bo to chyba cały wątek poleciał, tak? ten w którym pisałam, był na Kotach, dobrze kojarzę? :oops:
strasznie szybko zmiany postępują ostatnio 8)

Edit2: faktycznie, wątek jest, znalazłam i już doczytałam
przepraszam za nieporozumienie
swoją drogą, nie wiem, czy doczytanie to był dobry pomysł :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw kwi 05, 2012 15:48 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Czw kwi 05, 2012 15:00 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

W jaki sposób Twoje posty zmoderowano? Pisałaś tutaj? To ja jestem nieprzytomna, bo nie pamiętam, słowo daję. :)

Zofia&Sasza pisze:

Ja się takiej sytuacji obawiam. Mam nadzieje, że całkowicie bezpodstawnie. Zwłaszcza, że na 3-4 aktywnych moderatorów 2 jest związanych z tą sama organizacją.

Przecież został zgłoszony postulat zmian w regulaminie. Administrator ma propozycje z wątku regulaminowego i napisał, że proces trwa.
Czy to dodatkowy element, do postulatu żeby pozbawić alix76 funkcji moderatora, bo mowa chyba o dwóch moderatorach związanych z Jokotem, żeby już pisać o konkretach?
Feebee

Post » Czw kwi 05, 2012 15:03 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Część postów w tym wątku to przeniesione fragmenty wątku na Kotach nt. bana dla casicy, prawda?
Już się zorientowałam, że tamtego wątku nie ma.

Co do funkcji alix76 - nie tylko ona jest związana z fundacją, pytanie było ogólne.
Skoro było dyskutowane w wątku regulaminowym - ok, niewielki brałam udział w tamtym wątku, a interesuje mnie, czy kwestia w ogóle została poruszona.
Ostatnio edytowano Czw kwi 05, 2012 15:04 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Czw kwi 05, 2012 15:04 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Feebee pisze:W jaki sposób Twoje posty zmoderowano? Pisałaś tutaj? To ja jestem nieprzytomna, bo nie pamiętam, słowo daję. :)

Zofia&Sasza pisze:

Przecież został zgłoszony postulat zmian w regulaminie. Administrator ma propozycje z wątku regulaminowego i napisał, że proces trwa.
Czy to dodatkowy element, do postulatu żeby pozbawić alix76 funkcji moderatora, bo mowa chyba o dwóch moderatorach związanych z Jokotem, żeby już pisać o konkretach?

Nie jest to żaden dodatkowy argument. Jest to prosty fakt ;)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw kwi 05, 2012 15:06 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

:wink: Aha.

Beliowen pisze:Część postów w tym wątku to przeniesione fragmenty wątku na Kotach nt. bana dla casicy, prawda?
Już się zorientowałam, że tamtego wątku nie ma.

Co do funkcji alix76 - nie tylko ona jest związana z fundacją, pytanie było ogólne.
Skoro było dyskutowane w wątku regulaminowym - ok, niewielki brałam udział w tamtym wątku, a interesuje mnie, czy kwestia w ogóle została poruszona.

Z tego co wiem to nic nie przenoszono. Watek gdzie zaczęto pisać o banie casicy, to wątek wydzielony z jej wątku. Ten jest niezależny.
Skomplikowane to wszystko. :wink:

Edit:
Tamten wątek istnieje, jak mi się wydaje.
Feebee

Post » Czw kwi 05, 2012 15:10 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Kurczę, ale tu niektóre posty są wierną kopią tych, które czytałam tam :shock:
Idę go szukać w takim razie.
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Czw kwi 05, 2012 15:19 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Beliowen pisze:

Na pierwszej stronie tego wątku jest informacja admina, że można uzyskać dostęp do ukrytego wątku regulaminowego.
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

[poprzednia][następna]