Jek pisze:widac dla niektórych
tia. zupełnie jak w powiedzeniu "jeden zbiera znaczki, drugi podkłady kolejowe"...
Moderator: Estraven
Jek pisze:widac dla niektórych
aga9955 pisze:najszczesliwsza pisze:
A ja się przecież nie rozdwoję.
Uf.
KotkaWodna pisze:aga9955 pisze:najszczesliwsza pisze:
Uf.
![]()
"piękne na prawo, mądre na lewo!"
najszczesliwsza pisze:KotkaWodna pisze:aga9955 pisze:najszczesliwsza pisze:
Uf.
![]()
"piękne na prawo, mądre na lewo!"
No i taka ja wtedy stoi jak cielę...
evanka pisze:lrafal pisze:... , dajcie już sobie spokój.
no to po sprawie
beata68 pisze:Pięknie.![]()
Gdzie ta duża ilość użytkowników,którzy nie chcą Alix76? Aż tak się boją zbanowania,żeby się tu odezwać,chociaż obecny jest Irafał?
Zaiste Alix76 twa moc jest wielka i nie do pokonania.![]()
Oświadczam jednak, że ja się Ciebie nie boję i z tego powodu jestem po Twojej stronie.![]()
Ciekawa jestem tylko czym podpadłaś?Doczytywałam już po wydanym wyroku.
aga9955 pisze:najszczesliwsza pisze:A ja się przecież nie rozdwoję.
Uf.
podkr. mojealix76 pisze:Marcelibu, bardzo się cieszę, ze wysłałaś do Admina swoją petycję, o której mówisz od dwóch dni. Niezupełnie co prawda rozumiem, dlaczego petycję do Admina boją się podpisać osoby, które obawiają się bana ode mnie, ale może w petycji to wyjaśniłaś.
Mam wielką prośbę, żeby wszyscy, którzy mają jakieś udokumentowane zarzuty wobec mnie również przedstawili je Adminowi. Drugi dzień czytam różne zarzuty, podejrzenia, insynuacje i wrażenia - może warto poprzeć je konkretami. W miarę możności dotyczącymi tego forum albo stwierdzającymi, że gdzieś poza działam na jego szkodę.
Widzę, że wątki hospicyjne część osób zna dużo dokładniej ode mnie - muszę zaznaczyć, że całkowicie nie poczuwam się do odpowiedzialności za treści i tytuły wątków, których nie zakładałam i na forum, którego nie moderuję. Odpowiadam za treść moich własnych wpisów (o ile takowe były).
Wytłumaczę raz jeszcze - JAK debilce: (...)
Erin pisze:VVu pisze:Pozostając w oparach teorii spiskowych ("miazmiaty F-B"). A może casica została wyeliminowana na miesiąc, bo szykuje się kolejny "skok na KV" i trzeba wyciąć czołowych proMiauowych fajterów?
Do 16 kwietnia będzie wiadomo...
Oj, chyba troszeczkę po bandzie poleciałeś w tym momencie
A tak w ogóle, to coraz bardziej przypomina mi to sprawę graszki. Najpierw dowalanki, zakończone interwencją moda. Potem płacze i lamenty, że zamach na wolność i temu podobne, po czym nagonka i dowalanki modowi. Jakaś dziwna zbieżność
Liwia pisze:Femka pisze:Zofia&Sasza pisze:Aby nie być gołosłowną - zajrzyjcie:
http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... jum11.jpg/
edit: poprawiłam jakość screena
Widoczny na prtscn "wątek powitalny" to ten sam, w którym aktywna była również "moderatorka" alix76. I nie, nie były to bynajmniej posty studzące zapędy awanturnicze.
Na pal ją, na pal![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości