Feebee, ale kto był ośmieszony? Nie chodzi mi o dyskusję w tym wątku, ale jak rozumiem osoba zgłaszająca nie napisała NIC w pierwotnym wątku (nie widziałam, bo był już skasowany), a tam o ośmieszeniu nie mogło być mowy, bo było po prostu pytanie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociamysza pisze:Czarna puma juz wiecej Kici wkurzac nie bedzie... Spoglada zza TM... Dwie godziny temu wrocilismy od weta. Zostal (bo to kot nad koty byl) zagryziony przez psy...
Drogo oddal swoje zycie, a my wyrownamy z tymi psami rachunki
kociamysza pisze:(...)A teraz niech kundle drza przed MD, niech drza.(...)
Kociara82 pisze:(...)popieram!!! Pomscijmy te okrutna smierc!!!a my wyrownamy z tymi psami rachunki
Zofia&Sasza pisze:Nb. widziałam ostatnio, na Pchlim Targu bodajże, watek w którym ktoś sprzedawał kolczatki dla psów.Kolczatka w świecie psiarzy jest dość powszechnie uważana za narzędzie okrutne i jej stosowanie spotyka się z ostracyzmem. W niektórych krajach UE jest po prostu zakazana. Mocno mnie razi oferowanie tego typu produktów na forum prozwierzęcym (naprawdę, bez ironii). Czy mam lecieć ze skargą do moda? Czy moje argumenty zostaną uwzględnione?
joshua_ada pisze:Co innego ratowanie kota w czasie akcji!!! A czy jakakolwiek forma zemsty na psach wróci kotu życie? Tyle się tu pisze, tłumaczy, że koty nie są złośliwe? A psy są? Za ich wychowanie odpowiada właściciel.
lrafal pisze:dla fanatyków
aga9955 pisze:joshua_ada pisze:Co innego ratowanie kota w czasie akcji!!! A czy jakakolwiek forma zemsty na psach wróci kotu życie? Tyle się tu pisze, tłumaczy, że koty nie są złośliwe? A psy są? Za ich wychowanie odpowiada właściciel.
I moze jeszcze jeden argument, zeby nie puszczac kotow samopas.
Zwyczajnie. Bo niebezpieczenstwo dla takiego kota jest realne i blisko nas.
joshua_ada pisze:Co innego ratowanie kota w czasie akcji!!! A czy jakakolwiek forma zemsty na psach wróci kotu życie? Tyle się tu pisze, tłumaczy, że koty nie są złośliwe? A psy są? Za ich wychowanie odpowiada właściciel.
casica pisze:aga9955 pisze:joshua_ada pisze:Co innego ratowanie kota w czasie akcji!!! A czy jakakolwiek forma zemsty na psach wróci kotu życie? Tyle się tu pisze, tłumaczy, że koty nie są złośliwe? A psy są? Za ich wychowanie odpowiada właściciel.
Ale za glupotę własciciela kota, zapłaci pies sąsiadów.
Mielismy podobną sytuację, dotyczącą kotów piwnicznych na które polowały dwa wyżły. Jednak skupiliśmy się na nieodpowiedzialnej właścicielce, która wypuszczała psy poza teren posesji. Nikomu nie przyszło do głowy krzywdzić psy![]()
Swoją drogą ciekawe, czy "sprawiedliwość" zatryumfowała i psy zginęły marnie, w okrutnych mękach. Cytowany watek - to jest dopiero paranoja, jak również przychylne głosy dla takich wystąpień. Dziwnym trafem tam chyba moderacji nei było, co innego zabawki z króliczego futerka.
aga9955 pisze:casica pisze:aga9955 pisze:joshua_ada pisze:Co innego ratowanie kota w czasie akcji!!! A czy jakakolwiek forma zemsty na psach wróci kotu życie? Tyle się tu pisze, tłumaczy, że koty nie są złośliwe? A psy są? Za ich wychowanie odpowiada właściciel.
Ale za glupotę własciciela kota, zapłaci pies sąsiadów.
Mielismy podobną sytuację, dotyczącą kotów piwnicznych na które polowały dwa wyżły. Jednak skupiliśmy się na nieodpowiedzialnej właścicielce, która wypuszczała psy poza teren posesji. Nikomu nie przyszło do głowy krzywdzić psy![]()
Swoją drogą ciekawe, czy "sprawiedliwość" zatryumfowała i psy zginęły marnie, w okrutnych mękach. Cytowany watek - to jest dopiero paranoja, jak również przychylne głosy dla takich wystąpień. Dziwnym trafem tam chyba moderacji nei było, co innego zabawki z króliczego futerka.
zdecydowanie zaplaci pies. W takim przypadku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości