Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jesli mozna, to ja tez sie przylacze, z szampanemjoshua_ada pisze: Super! To jest miau! Prawdziwe miau! No teraz to ja wypiję szampana chyba za wszystkich dzielnych wojowników konwersji z lrafalem na czele(ikonka zastępcza z piwem)
Birfanka pisze: I jeszcze mam pytanko. O ile dobrze zrozumialam, powstale w trakcie przerwy technicznej watki z podforum technicznego nie beda przeniesione na nowe forum? Zaluje, bo niektore (np. o rasach kotow, czy zielonej herbacie) sa przefajne i ciekawie sie rozwijaly... A czy moglabym ewentualnie ja sama przekleic np. ten o wyborze rasy kota, albo dokleic go do juz istniejacego watku o podobnym temacie? Dozwolone to? Bo wielu rzeczy bym sie jeszcze chetnie dowiedziala, i pytala, i duzo juz zostalo napisane, a sie ucielo
Marcelibu pisze:Mam pytanie: zrozumiałam, że opcja "przyjaciel" działa m.in. tak, że posty danej osoby tak zakwalifikowanej będą się odróżniały od innych. Zrobiłam tak na próbę i nie widzę różnicy...
xandra pisze:coś mi dziwnie, średnio mi się zmiana podoba niestety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości