Caragh pisze:Sa kotki na tle
Fajnie!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Sa kotki na tle
Kasia_S pisze:Marcelibu pisze:Mnie się nowe forum bardzo podoba i tą drogą chcę pięknie podziękować Moderacji i Administracji za zmiany, ciężką pracę i cierpliwość. Jedyne, co trochę utrudnia czytanie, to faktycznie, duży napis kto jest on-line lub nie, natomiast nick jest malutką czcionką.
Chciałam tylko zapytać, czemu na KŁ jest taki straszny bałagan? Na pierwszej stronie wątki z 2006, 2004 i 2008 roku?
Edit: już wiem, sama sobie ten bałagan zrobiłam i nawet wiem, jak.
to może podziel się informacją z nami?na zasadzie czego lepiej nie robić
a może to jednak przydatna funkcja?
Estraven pisze:joshua_ada pisze:Na plus: czy mi się wydaje czy powiększyła się przy okazji pojemność skrzynki PW?
Owszem. Trzeba jej za to bardziej pilnować, bo stare wiadomości nie znikają same, zwalniając miejsce dla nowych. Zostaje usuwać je ręcznie (przynajmniej obecnie).
Marcelibu pisze:Caragh pisze:Sa kotki na tle
Fajnie!
Sihaja pisze:Być może już gdzieś to było napisane, ale nie mogę się na razie odnaleźć... potrzebuję czasu na przyzwyczajenieCzy ktoś wie, co oznacza wykrzyknik w postach "raportuj ten post" ?
Sihaja pisze:Czy ktoś wie, co oznacza wykrzyknik w postach "raportuj ten post" ?
mb pisze:I wreszcie funkcja "szukaj" potrafi znaleźć moje posty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość