Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lrafal pisze:albo zrobic dla Warszawy podstrone z wlasym menu i mozna dzielic jak sie che
Falka pisze:Podział według nicków i dla każdego osobna podstrona jest według mnie dobrym pomysłem
Estraven pisze:Jeszcze jedna możliwość: podzielić Warszawę na dzielnice - Warszawiacy powiedzieliby jakie, ale na razie tak ze cztery, a jednocześnie poprosić tych, którzy mają szczególnie wiele zdjęć w KOTerii (z innych miast też) o założenie prywatnych galerii albo (jeśli je już mają) o przeniesienie tam jeszcze części fotek.
Estraven pisze:Roboty mniej, ale nawet po takim podziale każda z części Warszawy będzie o wieeele dłuższa, niż galeria jakiegokolwiek innego miasta
catsnkit pisze:Estraven pisze:Roboty mniej, ale nawet po takim podziale każda z części Warszawy będzie o wieeele dłuższa, niż galeria jakiegokolwiek innego miasta
To może podzielić Warszawe na dzielnice?
Ale i tak niech się więcej osób wypowie.
lewka pisze:bardzo chciałabym mieć prywatna galerie. Czy jest to mozliwe ? gdyby tak ktos łaskawie wytłumaczył mi jak to zrobić ?
Estraven pisze:lewka pisze:bardzo chciałabym mieć prywatna galerie. Czy jest to mozliwe ? gdyby tak ktos łaskawie wytłumaczył mi jak to zrobić ?
Możliwe. Przysłać zdjęcia.
![]()
Jeśli chciałabyś ją ponadto sama poprowadzić, daj znać lrafalowi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości