Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beliowen pisze:Nie ma większego znaczenia, kto
czytałam uzasadnienie zgłoszenia i jestem w stanie sobie wyobrazić, że są osoby, które może razić produkowanie zabawek z futra naturalnego
nie widzę w tym nic dziwnego na forum, było nie było, miłośników zwierząt.
Ot, i tyle.
Beliowen pisze:Greta, nie wiem czy otrzymał
powinien otrzymać, ja staram się w takich sytuacjach wysyłać.
Zofia, za to foie gras było moderowane, i owszem.
Ja sobie po prostu wyobraziłam, że wchodzę np. na forum koniarzy i czytam o kocich skórkach
byłoby mi nieswojo
i w związku z tym, rozumiem zdanie osoby, która zgłosiła wątek oraz tok myślenia moderatora, który zgłoszenie zamykał.
wistra pisze:Nie dostałam żadnego info, że mój wątek znika.
Poza tym spoko, chciałam otrzymać INFORMACJĘ, PORADĘ. I co? I wątek fiuuuuu![]()
Cholera, zapytam, czy mój kot będzie się dobrze czuł w skórzanej torbie transportowej. Ktoś na pewno ten wątek też zgłosi.
Beliowen pisze:Greta, nie wiem czy otrzymał
powinien otrzymać, ja staram się w takich sytuacjach wysyłać.
wistra pisze:Co nie zmienia faktu, ze dalej nie wiem, czy mogę moim kotom dać tę zabawkę.
Beliowen pisze:Zważywszy, że są forumowicze, którzy podnoszą larum na ograniczanie ich wolności słowapo otrzymaniu od moderatora upomnienia za wulgaryzmy, agresję słowną bądź - kuriozum, zaiste - wielkość podpisu, zabawki z króliczego futra nawet nie są najzabawniejszym tematem.
Beliowen pisze:Zważywszy, że są forumowicze, którzy podnoszą larum na ograniczanie ich wolności słowapo otrzymaniu od moderatora upomnienia za wulgaryzmy, agresję słowną bądź - kuriozum, zaiste - wielkość podpisu, zabawki z króliczego futra nawet nie są najzabawniejszym tematem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości