Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lrafal pisze:Yoasia pisze:Irafał nie nie podoba a niektórzy proszą o wyjaśnienie pewnych kwestii ot tyle.
cos wyjatkowo napastliwie to robia, nie doczekaja sie wyjasnien.
Mysia pisze:Korzystając z tego, że jesteś tu, Irafale, chciałabym zapytać chyba po raz trzeci i proszę o odpowiedź tu, na forum. Czy Bengala została upomniana za obraźliwe sformułowania pod moim adresem?
lrafal pisze:do wszystkich ktorym sie cos nie podoba, nikt nie zmusza do siedzenia na tym wasnie forum.
lrafal pisze:a zglosilas to mi ?
lrafal pisze:Po prostu, znudzilo mi sie tlumaczenie czego kolwiek, sa osoby do ktorych nic nie dociera - zadne argumeny, po prostu szkoda mojego czasu na takie rozmowy.
Zeby bylo tak jak kiedys ? to sie da zrobic, musial bym wywalic z 500 osob z forum i bylo by tak jak kiedys, zyczliwie i milo, w gronie osob, ktore sie znaja z wielu spotkan, ktorych laczy milosc do kotow a nie chec niszczenia cudzej pracy, wszczynania ciaglych awantur.
Mysia pisze:To powinna być sprawa "ścigana z urzędu" przez moderatora, a nie "na wniosek".
lrafal pisze:Po prostu, znudzilo mi sie tlumaczenie czego kolwiek, sa osoby do ktorych nic nie dociera - zadne argumeny, po prostu szkoda mojego czasu na takie rozmowy.
Zeby bylo tak jak kiedys ? to sie da zrobic, musial bym wywalic z 500 osob z forum i bylo by tak jak kiedys, zyczliwie i milo, w gronie osob, ktore sie znaja z wielu spotkan, ktorych laczy milosc do kotow a nie chec niszczenia cudzej pracy, wstrzynania ciaglych awantur.
lrafal pisze:Mysia pisze:To powinna być sprawa "ścigana z urzędu" przez moderatora, a nie "na wniosek".
pisze to ostatni raz:
na forum jest dziennie ok 2000 nowych postow, moderator nie ma obowiazku czytac wszystkiego.
nie zglosilas, nie masz prawa miec pretensji, ze nikt nie zareagowal
Yoasia pisze:Dlaczego pęd do wiedzy jest odbierany jako wszczynanie awantur?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości