moderator

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2005 12:01

Korzystając z tego, że jesteś tu, Irafale, chciałabym zapytać chyba po raz trzeci i proszę o odpowiedź tu, na forum. Czy Bengala została upomniana za obraźliwe sformułowania pod moim adresem?

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Sob maja 28, 2005 12:04

lrafal pisze:
Yoasia pisze:Irafał nie nie podoba a niektórzy proszą o wyjaśnienie pewnych kwestii ot tyle.

cos wyjatkowo napastliwie to robia, nie doczekaja sie wyjasnien.

napastliwie?
Nie powiedziałabym...bardziej, ze domagają sie odpowiedzi na pytania ktore cąły czas pozostają bez odpowiedzi. Czytelne, jasne zasady to podstawa działania wszystkeigo. Odwaga osobista też.
Skoro zaufałeś na tyle komus, że udostępniłeś konto Moderator to Twoja sprawa jako wlaściciela tego forum, ale użytkownicy winni wiedzieć kto ich upomina.
No nie wiem jakaś lista osób z uprawnieniami. Tak jak wiedziałam ze Macda, Estraven czy Ty mozecie walnąc po głowie za wulgaryzmy chocież, chciałabym wiedzieć kto bedzie mnie upominał nieanonimowo, jakby mi sioe coś wypsnęło. :twisted:

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Sob maja 28, 2005 12:05

Mysia pisze:Korzystając z tego, że jesteś tu, Irafale, chciałabym zapytać chyba po raz trzeci i proszę o odpowiedź tu, na forum. Czy Bengala została upomniana za obraźliwe sformułowania pod moim adresem?

a zglosilas to mi ?
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob maja 28, 2005 12:09

lrafal pisze:do wszystkich ktorym sie cos nie podoba, nikt nie zmusza do siedzenia na tym wasnie forum.

Irafal - a czy nie moze byc choc troszke (bo nie oczekuje ze zupelnie - w koncu wszystko sie zmienia) tak jak kiedys? Gdy tworzylismy jakas fajna grupe (w ktorej tez nie zawsze we wszystkim sie zgadzalismy), gdy moderator byl czlowiekiem, gdy jakakolwiek proba wyjasnienia czegos nie byla zbywana komentarzem - jesli ci sie cos nie podoba to nikt tu cie nie trzyma?
Nie wiem czy moje posty tez sa traktowane jako zaczepne - ale jesli tak, to chcialabym wyjasnic ze w zadnym razie nie taki mam zamiar.
Po prostu czuje pewien dyskomfort z powodu obecnej sytuacji i probuje o tym mowic.
A komentarz taki jak Twoj... Po prostu sprawia przykrosc :(

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Sob maja 28, 2005 12:10

lrafal pisze:a zglosilas to mi ?

A co robi wobec tego moderator, którego zadaniem jest pilnować, by w wypowiedziach uczestników nie znalazły się wypowiedzi wulgarne i obraźliwe? Bengala po napisaniu wspomnianego przeze mnie postu nie powinna nawet zdążyć policzyć do pięciu i błyskawicznie dostać publiczne upomnienie od moderatora. Tymczasem on przeszedł nad tym do porządku dziennego, a zamiast tego zamknął na jakiś czas wątek.
To powinna być sprawa "ścigana z urzędu" przez moderatora, a nie "na wniosek".

Mysia

Post » Sob maja 28, 2005 12:10

Blue, ale to nie od Rafała zależy, ale od nas :(

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

Post » Sob maja 28, 2005 12:13

KM swietny podpis :ok: :D :D
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Sob maja 28, 2005 12:14

Po prostu, znudzilo mi sie tlumaczenie czego kolwiek, sa osoby do ktorych nic nie dociera - zadne argumeny, po prostu szkoda mojego czasu na takie rozmowy.

Zeby bylo tak jak kiedys ? to sie da zrobic, musial bym wywalic z 500 osob z forum i bylo by tak jak kiedys, zyczliwie i milo, w gronie osob, ktore sie znaja z wielu spotkan, ktorych laczy milosc do kotow a nie chec niszczenia cudzej pracy, wszczynania ciaglych awantur.
Ostatnio edytowano Sob maja 28, 2005 15:30 przez lrafal, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

lrafal

Post » Sob maja 28, 2005 12:17

lrafal pisze:Po prostu, znudzilo mi sie tlumaczenie czego kolwiek, sa osoby do ktorych nic nie dociera - zadne argumeny, po prostu szkoda mojego czasu na takie rozmowy.

Zeby bylo tak jak kiedys ? to sie da zrobic, musial bym wywalic z 500 osob z forum i bylo by tak jak kiedys, zyczliwie i milo, w gronie osob, ktore sie znaja z wielu spotkan, ktorych laczy milosc do kotow a nie chec niszczenia cudzej pracy, wszczynania ciaglych awantur.

Dlaczego pęd do wiedzy jest odbierany jako wszczynanie awantur? To ze forum jest Twoje wiedzą wszyscy i ze można jak sie nie podoba iść na inne fora, ale dlaczego jak zadaje sie pytania to od razu odbierane jest to jako awantura hmmm/ Nioe proście jest odpowiedziec na pytania i już?

Yoasia

Post » Sob maja 28, 2005 12:18

Mysia pisze:To powinna być sprawa "ścigana z urzędu" przez moderatora, a nie "na wniosek".

pisze to ostatni raz:

na forum jest dziennie ok 2000 nowych postow, moderator nie ma obowiazku czytac wszystkiego.

nie zglosilas, nie masz prawa miec pretensji, ze nikt nie zareagowal :!:
Obrazek

lrafal

Post » Sob maja 28, 2005 12:19

lrafal pisze:Po prostu, znudzilo mi sie tlumaczenie czego kolwiek, sa osoby do ktorych nic nie dociera - zadne argumeny, po prostu szkoda mojego czasu na takie rozmowy.

Zeby bylo tak jak kiedys ? to sie da zrobic, musial bym wywalic z 500 osob z forum i bylo by tak jak kiedys, zyczliwie i milo, w gronie osob, ktore sie znaja z wielu spotkan, ktorych laczy milosc do kotow a nie chec niszczenia cudzej pracy, wstrzynania ciaglych awantur.

Jest upał, skosiłam kawał trawnika i może mam już początki udaru,ale w dalszym ciągu nie widzę odpowiedzi na moje pytanie. Czy może mnie wylogowało i jestem anonimowa ( a jak wiadomo, z anonimami się nie rozmawia)?

Mysia

Post » Sob maja 28, 2005 12:21

EOT na ten temat jak dla mnie...

Irafał dużo cierpliwości życzę...

Yoasia

Post » Sob maja 28, 2005 12:21

lrafal pisze:
Mysia pisze:To powinna być sprawa "ścigana z urzędu" przez moderatora, a nie "na wniosek".

pisze to ostatni raz:

na forum jest dziennie ok 2000 nowych postow, moderator nie ma obowiazku czytac wszystkiego.

nie zglosilas, nie masz prawa miec pretensji, ze nikt nie zareagowal :!:

A ja piszę to również po raz ostatni - moderator w tym właśnie wątku, wspomnianym przeze mnie CZYTAŁ na bieżąco, ponieważ parę postów dalej wątek został przez niego zablokowany na pół godziny ze stosownym komentarzem.
I ja nie mam obowiązku tego zgłaszać, za to osoba wykonująca zadania moderatora ma obowiązek reagować, zwłaszcza, że była wtedy przez dłuższy czas na forum.

Mysia

Post » Sob maja 28, 2005 12:22

Yoasia pisze:Dlaczego pęd do wiedzy jest odbierany jako wszczynanie awantur?

pewnie dlatego, ze jak padlo stwierdzenie, ze nie bedzie odpowiedzi na pytania Ty ciagnesz temat dalej.
Obrazek

lrafal

Post » Sob maja 28, 2005 12:23

Mysia pisze:A ja piszę to również po raz ostatni

zglasznie jest w Twoim interesie, nie moderatora.
Obrazek

lrafal

[poprzednia][następna]