Moderator: Estraven
Marcelibu pisze:Oł!
On, ja i 4 koty
Marcelibu pisze:Duzo trzeba by napisac. Tak mi sie, ze tak powiem, wzdechnelo. Ot co.
On, ja i 4 kotyprzeciez.wiem pisze:Hmm... Jakby to łagodnie ująć.. Zamordyzm straszny tu panuje. Cięcia, usuwania, upominanie, banowanie, po łapach, po łapach, po łapach, dyscyplinowanie jak w szkole. Zniechęca to do korzystania z forum bardzo.
zabers pisze:przeciez.wiem pisze:Hmm... Jakby to łagodnie ująć.. Zamordyzm straszny tu panuje. Cięcia, usuwania, upominanie, banowanie, po łapach, po łapach, po łapach, dyscyplinowanie jak w szkole. Zniechęca to do korzystania z forum bardzo.
No i? Przewidujemy jakąś spektakularną autodestrukcję plastikową łyżeczką?
On, ja i 4 kotyprzeciez.wiem pisze:Czy mogę prosić o jakiś link do warunków korzystania z forum przez nowych użytkowników?
Swoją drogą, strasznie tu u Was...
Człek myśli, że na forum pracowników NBP jest, albo BORu. A to zwykłe kocie forum.
On, ja i 4 koty
On, ja i 4 kotyalix76 pisze:Na początek przeczytaj Regulamin https://forum.miau.pl/faq.php#f0r0. Proponuję też odrobinę konsekwencji - jeśli tak strasznie jest tu źle, to nie trzeba korzystać z tego akurat forum, Internet jest duży.
Na razie przez kilka pierwszych postów wywołałaś konieczność przeprowadzenia przynajmniej trzech interwencji moderatorskich - dla mnie to zupełnie wystarcza, żeby Ci zablokować dostęp do forum.
Proszę zatem o dostosowanie się do zasad albo rezygnację z korzystania z forum.
przeciez.wiem pisze:Hmm... Jakby to łagodnie ująć.. Zamordyzm straszny tu panuje. Cięcia, usuwania, upominanie, banowanie, po łapach, po łapach, po łapach, dyscyplinowanie jak w szkole. Zniechęca to do korzystania z forum bardzo.
casica pisze:przeciez.wiem pisze:Hmm... Jakby to łagodnie ująć.. Zamordyzm straszny tu panuje. Cięcia, usuwania, upominanie, banowanie, po łapach, po łapach, po łapach, dyscyplinowanie jak w szkole. Zniechęca to do korzystania z forum bardzo.
Witaj siostro w poglądach. Swoją drogą zazdroszczę, od 14 lipca dopiero, a już posiadłaś wielką tajemnicę forum, pogratulować przenikliwości
On, ja i 4 kotyprzeciez.wiem pisze:Czy mogę prosić o jakiś link do warunków korzystania z forum przez nowych użytkowników?
Swoją drogą, strasznie tu u Was...
Człek myśli, że na forum pracowników NBP jest, albo BORu. A to zwykłe kocie forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości