Różne, bieżące problemy techniczne.

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 23, 2014 21:54 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

Oł! :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lip 23, 2014 22:02 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

Marcelibu pisze:Oł! :mrgreen:

Że coł?? Coś nie tak napisałam?
ObrazekOn, ja i 4 koty

przeciez.wiem

Od: Pon lip 14, 2014 22:58

Post » Śro lip 23, 2014 22:05 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

Duzo trzeba by napisac. Tak mi sie, ze tak powiem, wzdechnelo. Ot co.
:201461
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro lip 23, 2014 22:10 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

Marcelibu pisze:Duzo trzeba by napisac. Tak mi sie, ze tak powiem, wzdechnelo. Ot co.
:201461

O matko! Teraz to już w ogóle boję się tu cokolwiek pisać. Ale macie tutaj kosmos :D.
ObrazekOn, ja i 4 koty

przeciez.wiem

Post » Śro lip 23, 2014 22:12 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

przeciez.wiem pisze:Hmm... Jakby to łagodnie ująć.. Zamordyzm straszny tu panuje. Cięcia, usuwania, upominanie, banowanie, po łapach, po łapach, po łapach, dyscyplinowanie jak w szkole ;). Zniechęca to do korzystania z forum bardzo.

No i? Przewidujemy jakąś spektakularną autodestrukcję plastikową łyżeczką? :lol:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro lip 23, 2014 22:45 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

zabers pisze:
przeciez.wiem pisze:Hmm... Jakby to łagodnie ująć.. Zamordyzm straszny tu panuje. Cięcia, usuwania, upominanie, banowanie, po łapach, po łapach, po łapach, dyscyplinowanie jak w szkole ;). Zniechęca to do korzystania z forum bardzo.

No i? Przewidujemy jakąś spektakularną autodestrukcję plastikową łyżeczką? :lol:

My raczej nie, a Wam polecam plastikowy widelczyk - wbić i trzy razy przekręcić.

BTW, to już nawet luźnych przemyśleń uzewnętrznić nie można? Koniec świata...
ObrazekOn, ja i 4 koty

przeciez.wiem

Post » Czw lip 24, 2014 4:26 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

przeciez.wiem pisze:Czy mogę prosić o jakiś link do warunków korzystania z forum przez nowych użytkowników?

Swoją drogą, strasznie tu u Was... :strach:
Człek myśli, że na forum pracowników NBP jest, albo BORu. A to zwykłe kocie forum.

Na początek przeczytaj Regulamin https://forum.miau.pl/faq.php#f0r0. Proponuję też odrobinę konsekwencji - jeśli tak strasznie jest tu źle, to nie trzeba korzystać z tego akurat forum, Internet jest duży.
Na razie przez kilka pierwszych postów wywołałaś konieczność przeprowadzenia przynajmniej trzech interwencji moderatorskich - dla mnie to zupełnie wystarcza, żeby Ci zablokować dostęp do forum.
Proszę zatem o dostosowanie się do zasad albo rezygnację z korzystania z forum.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw lip 24, 2014 13:38 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

Dziękuję za wszystkie dobre rady, nakreślenie profili psychologicznych paru osób oraz cenne wskazówki jak przetrwać :). Zwłaszcza za te na maila wysłane, od forumowiczów. Tą powyższą od Ciebie oczywiście też :mrgreen: .
Miłego dnia życzę :)
ObrazekOn, ja i 4 koty

przeciez.wiem

Post » Czw lip 24, 2014 13:40 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

BTW, mam prośbę - czy mogłabyś napisać mi dlaczego nie przepuściłaś do opublikowania pierwszego mojego wpisu w wątku Ateistów? Może być w pw...
Był na temat, nie był konfliktowy (w każdym razie nie bardziej niż większość w tym wątku).
ObrazekOn, ja i 4 koty

przeciez.wiem

Post » Czw lip 24, 2014 20:46 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

alix76 pisze:Na początek przeczytaj Regulamin https://forum.miau.pl/faq.php#f0r0. Proponuję też odrobinę konsekwencji - jeśli tak strasznie jest tu źle, to nie trzeba korzystać z tego akurat forum, Internet jest duży.
Na razie przez kilka pierwszych postów wywołałaś konieczność przeprowadzenia przynajmniej trzech interwencji moderatorskich - dla mnie to zupełnie wystarcza, żeby Ci zablokować dostęp do forum.
Proszę zatem o dostosowanie się do zasad albo rezygnację z korzystania z forum.

Estraven!!!!!! Gdzie jesteś????

Marcelibu

Post » Czw lip 24, 2014 23:27 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

Witaj siostro w poglądach. Swoją drogą zazdroszczę, od 14 lipca dopiero, a już posiadłaś wielką tajemnicę forum, pogratulować przenikliwości :lol:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw lip 24, 2014 23:45 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

casica pisze:

Witaj siostro w poglądach. Swoją drogą zazdroszczę, od 14 lipca dopiero, a już posiadłaś wielką tajemnicę forum, pogratulować przenikliwości :lol:

Zarejestrowana 14 lipca, ale podczytująca z 5 lat chyba :). Nawet nicki jakieś inne miałam, ale zabijcie - nie pamiętam jak brzmiały. Ani jednego posta nie spłodziły, odeszły w niebyt.
Przenikliwości wielkiej nie trzeba by tajemnicę forum zgłębić. Wystarczy, że nowa osoba wpadnie na właściwy wątek. Po nitce do kłębka, wszystko układa się w nieciekawą całość.

Coś mi się wydaje, że na wycieraczkę śniętą rybę mi dzisiaj zaserwowano i moje dni są policzone ;).
ObrazekOn, ja i 4 koty

przeciez.wiem

Post » Sob lip 26, 2014 13:30 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

sorry, taki mamy klimat ;)
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Pon sie 18, 2014 13:32 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

przeciez.wiem pisze:Czy mogę prosić o jakiś link do warunków korzystania z forum przez nowych użytkowników?

Swoją drogą, strasznie tu u Was... :strach:
Człek myśli, że na forum pracowników NBP jest, albo BORu. A to zwykłe kocie forum.

przecież na pierwszy rzut oka widać, że jesteśmy CBŚ, jak mogłaś się tak pomylić 8O
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon sie 18, 2014 17:49 Re: Różne, bieżące problemy techniczne.

Od kilku dni strasznie mi się Avast tłucze podczas uruchomionego Forum.
Po kilkadziesiąt alertów o zarażeniach. Najczęściej taki:
zarażenie: Win32-Evo-gen [susp]. I np. 44 sztuki takie. Czy można jakoś sprawdzić
z pozycji użytkownika, czy te alerty są spowodowane czymś na Forum?

Nie chcą mi się też zainstalować aktualizacje Windowsa. Wychodzi błąd,
który po wrzuceniu do Googla daje info, że mój mój system może nie mieć
info, z jakich stron ciągną się te up-date'y i dlatego są blokowane, bo adres strony
jest traktowany jako potencjalne zagrożenie.

Marcelibu

[poprzednia][następna]