Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NITKA/KARINKA pisze:Myślę, że to była decyzja graszki-gn
memberlist.php?mode=leaders
Satyr77 pisze:To zerknij na grupę moderatorzy, grażki już tam nie uświadczysz.
joshua_ada pisze:Satyr77 pisze:To zerknij na grupę moderatorzy, grażki już tam nie uświadczysz.
Acha. Dziękuję.
Ale tak bez wyjaśnień? Czy to już będzie normą na forum? Dlaczego w ogóle do tego doszło?![]()
Nie ma nadal odpowiedzi na pytanie Zofii&Saszy. Też mnie interesuje.
joshua_ada pisze:Satyr77 pisze:To zerknij na grupę moderatorzy, grażki już tam nie uświadczysz.
Acha. Dziękuję.
Ale tak bez wyjaśnień? Czy to już będzie normą na forum? Dlaczego w ogóle do tego doszło?![]()
Femka pisze:joshua_ada pisze:Satyr77 pisze:To zerknij na grupę moderatorzy, grażki już tam nie uświadczysz.
Acha. Dziękuję.
to już chyba nie ma większego znaczenia.
rezygnacja jest przyznaniem się do błędu.
Marcelibu pisze:Myślę, że ta cała sytuacja będzie przyczynkiem tego, żeby w przyszłości takie zachowania Moderacji nie miały miejsca.
Rozumiem, że graszka_gn w takich okolicznościach nie widziała innego wyjścia, jak "dymisja", ale mimo całokształtu - myślę, że popełniony przez Nią błąd wynikał z krótkiej pracy jako moda, tzn. braku doświadczenia. Bo o złą wolę graszka_gn nie podejrzewam.
Erin pisze:Marcelibu pisze:Myślę, że ta cała sytuacja będzie przyczynkiem tego, żeby w przyszłości takie zachowania Moderacji nie miały miejsca.
Rozumiem, że graszka_gn w takich okolicznościach nie widziała innego wyjścia, jak "dymisja", ale mimo całokształtu - myślę, że popełniony przez Nią błąd wynikał z krótkiej pracy jako moda, tzn. braku doświadczenia. Bo o złą wolę graszka_gn nie podejrzewam.
Zapewne masz rację.
Ale nagonka odniosła skutek. Brawo!
Erin pisze:Marcelibu pisze:Myślę, że ta cała sytuacja będzie przyczynkiem tego, żeby w przyszłości takie zachowania Moderacji nie miały miejsca.
Zapewne masz rację.
Ale nagonka odniosła skutek. Brawo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości