Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Chciałam zapytać: obecnie każdy nowozarejestrowany musi przejść przez akcept pierwszych postów. Rozumiem, że skoro post się ukazał, to któryś mod musiał go "klepnąć". Czy mogłabym zapytać, który moderator to uczynił - tzn. wpuścił mirka_t na forum?
alix76 pisze:Gwoli ścisłości - podstawowym powodem zbanowania była dla mnie założenie przez zbanowaną użytkowniczkę drugiego konta (i zadeklarowanie tego otwartym tekstem). Deklaracja dalszego rozsyłania pw ma zdecydowania mniejszą wagę (gdyż można to rozumieć różnie) wobec faktu, że wyproszony z forum użytkownik loguje się pod nowym nickiem. Jak dotąd uznajemy to za niedopuszczalne.
2. ZAKAZ
a) spamowania *
- wielokrotne posty o tej samej treści (linki, zdjęcia, kartki świąteczne, pisanie niechcianych wiadomości na priv) - jest spamem.
Elżbieta pisze:Nie wiem dlaczego ban nie może zostać na mnie przekazany-w sumie ilość zbanowanych będzie się zgadzać.
NITKA/KARINKA pisze:Edycja:
Na Dogomanii spam jest TEŻ ZAKAZANY
http://www.dogomania.pl/forum/announcement.php?f=362. ZAKAZ
a) spamowania *
- wielokrotne posty o tej samej treści (linki, zdjęcia, kartki świąteczne, pisanie niechcianych wiadomości na priv) - jest spamem.
.Beliowen pisze:A co do ostrzeżeń
proszę bardzo, lista ostrzeżeń i banów kinga_kinga7 od najnowszych do najstarszych
poniedziałek 09.07.2012, 21:42:20 Zbanowano użytkownika z powodu „” - ban stały, po zgłoszeniach kolejnych spamowych PW
sobota 07.07.2012, 10:45:09 Zbanowano użytkownika z powodu „rozsyłanie spamu na pw” - ban czasowy, miesięczny
piątek 11.05.2012, 10:03:25 Zbanowano użytkownika z powodu „rozsyłanie spamu na PW” - ban czasowy, miesięczny
piątek 11.05.2012, 10:02:13 Użytkownik otrzymał następujące ostrzeżenie » Rozsyłanie spamu.
poniedziałek 02.04.2012, 13:17:19 Zbanowano użytkownika z powodu „Spamowanie na pw” - ban czasowy, miesięczny
poniedziałek 02.04.2012, 13:15:01 Użytkownik otrzymał następujące ostrzeżenie » Spam na pw.
piątek 30.03.2012, 11:26:08 Użytkownik otrzymał następujące ostrzeżenie » .Za spamowanie na pw
środa 07.03.2012, 12:31:12 Użytkownik otrzymał następujące ostrzeżenie » .Za spamowanie na pw
wtorek 31.01.2012, 17:43:50 Użytkownik otrzymał następujące ostrzeżenie » Za spamowanie na pw
Beliowen pisze:Może przekonajcie ją, żeby napisała do admina?
Naprawdę, wszystko ma swoje granice.
Mimo wszystko, jestem przekonana, że gdyby - ze względu na to, że schronisko w Białej Podlaskiej jest kandydatem koalicji w głosowaniu KV - zgłosiła się do admina z pytaniem, czy może założyć drugie konto i przynajmniej na czas głosowania mieć dostęp do forum, nie byłoby całej tej dyskusji, bo najprawdopodobniej otrzymałaby zgodę
ale na samowolkę w kwestii powrotu pozwolić nie możemy, bo byłby to precedens umożliwiający takie powroty również innym zbanowanym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości