Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
star pisze:hmm tylko ze ja nie wiem czy dobry kabel mam no i nie wiem co powinnam "nastawić" w odtwarzaczu. Wiem ze to są może pytania idiotyczne ale ja na prawde nigdy nie mialam nic wspolnego z DVD tak wiec nie wiem jak to sie obsluguje
star pisze:ja mam kabel Euro-Chinche tylko ze chinche sa 4: TV-Out, TV-in, Audio-Out, Audio-In . Euro podłączyłam do TV a które chinche do DVD i gdzie???? Oto jest pytanie
monofoniczne DVDstar pisze:tak jak napisalam 4 chinche: TV-Out, TV-in, Audio-Out, Audio-In
Kup Euro-Euro u w menu DVD sygnał na RGB powinno przełączac się automatycznie po włączeniu DVDstar pisze: Jak je nadusze to pokazuje mi sie czarny ekran a w prawym górnym rogu jest napis RGB ze strzałką. Nie wiem co to jest.
A co do kabla to sugerujesz zeby kupic Euro-Euro?
G.N. pisze:monofoniczne DVDstar pisze:tak jak napisalam 4 chinche: TV-Out, TV-in, Audio-Out, Audio-Intakich chyba nie ma czy chodzi o chinche przy TV?
G.N. pisze:Kup Euro-Euro u w menu DVD sygnał na RGB powinno przełączac się automatycznie po włączeniu DVDstar pisze: Jak je nadusze to pokazuje mi sie czarny ekran a w prawym górnym rogu jest napis RGB ze strzałką. Nie wiem co to jest.
A co do kabla to sugerujesz zeby kupic Euro-Euro?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości