bardzo prosze o pomoc - co mam zrobic ?? klikam i klikam, i nic; wszelkie pomoce i opcje przejrzalam, nawet nie ma odpowiedniego hasla (np. otwieranie łączy)
ale moze jak zwykle najciemniej pod latarnia ...
z gory dziekuje za oswiecenie

zo
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zowisia pisze:Popatrzylam na forum PT ale nie widze porady w tej kwestii (przynajmniej na wierzchu ..)
Czyli w jakiej? Bo nie opisałaś dokładnie w czym jest problem. Jeśli chodzi o wejście do wątku z powiadomienia to chyba nie ma żadnych haseł, albo ja coś Ciebie nie zrozumiałam.Zowisia pisze:bardzo prosze o pomoc - co mam zrobic ?? klikam i klikam, i nic; wszelkie pomoce i opcje przejrzalam, nawet nie ma odpowiedniego hasla (np. otwieranie łączy)
ale moze jak zwykle najciemniej pod latarnia ...
Zowisia pisze:z gory dziekuje za oswiecenie![]()
zo
Marcelibu pisze: Chodzi o to, że nie możesz wejść do wątku z powiadomienia z e-maila?
Czyli w jakiej? Bo nie opisałaś dokładnie w czym jest problem. Jeśli chodzi o wejście do wątku z powiadomienia to chyba nie ma żadnych haseł, albo ja coś Ciebie nie zrozumiałam.
Spróbujemy, ale tylko wtedy, gdy będzie mniej niewiadomych, czyli napiszesz o co chodzi, w czym można pomóc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość