Dzieja sie dziwne rzeczy

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 02, 2004 12:04

A do tego dzisja zaczęłam na skrzynke rokcafe dostawac jakies zainfekowane pliki, ztym ze mój anty wirus je wyłapuje tak ze nie zdazaja sie pojawic w skrzynce tylko od razu jest komunikat z anty wirusa... co sie dziej??/ dzisiaj juz 8 takich otrzymałam 8O
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Pt kwi 02, 2004 12:08

Keti pisze:co sie dziej??/

Ktoś mający Twój mail w książce adresowej złapał wirusa :?

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pt kwi 02, 2004 13:28

A mnie od wczoraj przychodzi po parę zawiadomień na jeden wątek (nie było mnie tu od 16:30, więc powinno być po jednym), a co dziwniejsze, z różnych adresów: forum@rokcafe.pl i forum@miau.pl. Zmieniliście nazwę konta? :roll: Bo te wiadomości prywatne, których nie ma, to już na mnie wrażenia nie robią :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Pt kwi 02, 2004 14:03

PumaIM pisze:A mnie od wczoraj przychodzi po parę zawiadomień na jeden wątek (nie było mnie tu od 16:30, więc powinno być po jednym), a co dziwniejsze, z różnych adresów: forum@rokcafe.pl i forum@miau.pl. Zmieniliście nazwę konta? :roll: Bo te wiadomości prywatne, których nie ma, to już na mnie wrażenia nie robią :wink:

Mam to samo. Wiadomości fantomy, których tak naprawdę nie ma. Co się dzieje?

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

[poprzednia]