Kilka pytań na dobry początek :)

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 26, 2004 8:52 Kilka pytań na dobry początek :)

Witam,

przed chwilą zalogowałem się na forum i próbuję rozeznać się w panujących zasadach i regułach.

2 pytania na początek:

* dot. wyszukiwarki - próbuję znaleźć wątek pt.: 'Dziecko a kot' - podobno takowy jest na forum? Jak mogę go znaleźć? Może nieprawidłowo używam wyszukiwarki, ale jakoś nie mogę sobie ze skutecznym poszukiwaniem poradzić...

* wątek powitalny - czy jest taki wątek, gdzie nowi użytkownicy mogą się przywitać ze starymi forumowiczami? A może nie ma takiego zwyczaju? Pytam o to wszystko gwoli zachowania panujących tutaj reguł :idea:

Dziękuje za pomoc i pozdrawiam :kotek:
Gość

Post » Pt mar 26, 2004 8:54

O proszę - okazało się, że się nie zalogowałem przed wysłaniem w/w wiadomości. Mam nadzieję, że teraz już ok :wink:

balthus

Od: Pt mar 26, 2004 7:59

Post » Pt mar 26, 2004 9:36

W wyszukiwarkę wpisz dziecko i zaznacz na dole opcję żeby przeszukało i pokazało wyniki jako tematy.
A przywitac mozesz się na forum Koty - taki zwyczaj jak najbardziej panuje :D
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pt mar 26, 2004 11:14

Katy -- dzięki. Problem w tym, że po wpisaniu do wyszukiwarki słowa 'dziecko' pojawia się całe mnóstwo wątków z dzieckiem mało związanych :wink: Przebrnąłem jednak ciepliwie przez wątki o Niemenie 8) i wiele wiele innych i trafiłem na takie, które mnie interesują :wink:

Pozdrawiam!

balthus

Post » Pt mar 26, 2004 11:37

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

Post » Pt mar 26, 2004 12:22

Kociamatko - dzięki.
Wszystko przeczytałem z wielkim zainteresowaniem :)

U nas sprawy sie tak mają, że jest dziecko [córka, 13 miesięcy] a nie ma jeszcze kota. Kot jednak będzie - mam nadzieję, że niebawem. Więcej napisze w odpowiednim wątku :arrow:

balthus