RATUNKUUU!!! Jak wam pokazać moje kociaki???

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 14, 2004 20:41 RATUNKUUU!!! Jak wam pokazać moje kociaki???

Błagam, pomóżcie mi zamieścić zdjątka mojej menażerii, bo ja nie potrafię :placz: .Mam je zeskanowane w moich dokumentach - to nie zdjęcia cyfrowe. Jeżeli komuś zechciało by się oderwać od walentynkowych zajęć i mi pomóc będę baaardzo wdzięczna :love:
Tylko proszę o wskazówki jak krowie na miedzy :oops: (krok po kroku), albo na pv.Z góry dziękuje osobie co się nade mną ulituje.

Moniq

Od: Śro sty 28, 2004 10:20

Post » Sob lut 14, 2004 20:54

Chcesz mieć zdjęcia w Koteri czy wrzucić na forum? Jeśli w koteri to wyślij je do lrafala lub Estravena. Jeśli chcesz na forum podać linki to wrzuć na http://upload.miau.pl/ i podaj linki które Ci się wyświetlą po wrzuceniu każdego zdjęcia. Tylko nie za duże. tak w granicach 600-650X500 pix i ważące do 30 kb
Obrazek

G.N.

Od: Nie lip 21, 2002 15:31

Post » Sob lut 14, 2004 21:22

Nic z tego :crying: Klikam na przeglądaj i wybieram z moich dokumentów zdjęcie,które chcę zamieścić i dziwne jest to że nie wyświetla się zamieść tylko otwórz no to daje na to otwórz i wtedy wyskakuje mi do zamieszczenia nazwa nie mojego zdjęcia tylko jakieś DOKUMENTS i coś tam :twisted: no i daję na wstaw i nic.Szlag mnie trafiii!!!

Moniq

Post » Sob lut 14, 2004 22:20

.... to moze przekopiuj sobie te zdjecia do jakiegos innego katalogu i stamtad zrob upload na w/w adres ...
(jakos niezbyt moge sobie wyobrazic to co opisalas :roll: )

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Sob lut 14, 2004 22:24

moze nie dawaj otwórz tylko dwa razy klkiknij - powinno od razu wskoczyć
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Nie lut 15, 2004 17:47

Moniq pisze:Nic z tego :crying: Klikam na przeglądaj i wybieram z moich dokumentów zdjęcie,które chcę zamieścić i dziwne jest to że nie wyświetla się zamieść tylko otwórz no to daje na to otwórz i wtedy wyskakuje mi do zamieszczenia nazwa nie mojego zdjęcia tylko jakieś DOKUMENTS i coś tam :twisted: no i daję na wstaw i nic.Szlag mnie trafiii!!!
Wszystko dobrze się wyświetla. To pełna nazwa zdjęcia "C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\...(i tu nazwa katalogu a potem zdjęcia)" Albo "C:\Documents and Settings\All Users\Moje Dokumenty\ ....itd" Okienko jest małe i widzisz tylko początek nazwy. Jakie "wstaw" klikasz?. Naciśnij ten przycisk na dole "wyślij" czsem to trochę trwa, zależnie od aktualnego obciążenia serwera. Jak przejdzie to pojawi Ci się info. "Zdjęcie jest dostępne pod adresem http://upload.miau.pl/(tu numer twojego zdjęcia).jpg". Trzeba skopiować adres i wkleić do posta. A jeszcze jedno. w adresie nie będzie nazwy zdjecia pod jaką jest u ciebie tylko kolejny numer narzucony przez forum
Obrazek

G.N.

Od: Nie lip 21, 2002 15:31

Post » Nie lut 15, 2004 20:12

GN.przepraszam,że się nie odzywałam i nie podziekowałam za rady :oops: Zaraz spróbuję jeszcze raz. Może nie jestem taką kretynką komputerową, bo chyba wszystko dobrze robiłam. :)

Moniq