Tylko proszę o wskazówki jak krowie na miedzy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wszystko dobrze się wyświetla. To pełna nazwa zdjęcia "C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\...(i tu nazwa katalogu a potem zdjęcia)" Albo "C:\Documents and Settings\All Users\Moje Dokumenty\ ....itd" Okienko jest małe i widzisz tylko początek nazwy. Jakie "wstaw" klikasz?. Naciśnij ten przycisk na dole "wyślij" czsem to trochę trwa, zależnie od aktualnego obciążenia serwera. Jak przejdzie to pojawi Ci się info. "Zdjęcie jest dostępne pod adresem http://upload.miau.pl/(tu numer twojego zdjęcia).jpg". Trzeba skopiować adres i wkleić do posta. A jeszcze jedno. w adresie nie będzie nazwy zdjecia pod jaką jest u ciebie tylko kolejny numer narzucony przez forumMoniq pisze:Nic z tegoKlikam na przeglądaj i wybieram z moich dokumentów zdjęcie,które chcę zamieścić i dziwne jest to że nie wyświetla się zamieść tylko otwórz no to daje na to otwórz i wtedy wyskakuje mi do zamieszczenia nazwa nie mojego zdjęcia tylko jakieś DOKUMENTS i coś tam
no i daję na wstaw i nic.Szlag mnie trafiii!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości