mam problem z PMami - ogloszenie:-)

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 11, 2004 21:48 mam problem z PMami - ogloszenie:-)

Oglaszam uprzejmie, ze z wlasnej i nieprzymuszonej woli zapchalam sobie doszczetnie skrzynke z wiadomosciami :roll: .
Dzis dostalam dwa powiadomienia o nowych wiadomosciach, ale niestety zadna z nich do skrzynki mi nie wskoczyla mimo ze wykasowalam juz stare, jesli wiec ktos do mnie pisal prosze o powtorny kontakt :D

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Śro lut 11, 2004 23:16

I wszyscy się rzucą i skrzynkę Ci od nowa zapchają... :twisted: :lol:

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Czw lut 12, 2004 0:27 Re: mam problem z PMami - ogloszenie:-)

Daga pisze:Dzis dostalam dwa powiadomienia o nowych wiadomosciach, ale niestety zadna z nich do skrzynki mi nie wskoczyla mimo ze wykasowalam juz stare,

Dziwne... mi sie automatycznie najstarsze kasuja gdy nowe przychodza. Dlatego darowalem sobie reczne kasowanie wiadomosci w skrzynce bo i tak kasuja sie same gdy jest potrzeba, ergo - mam wiecznie 100% zapchana skrzynke ale bez problemu nowe wiadomosci przychodza.
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Czw lut 12, 2004 14:55

A widzisz Vitez, mnie tez sie tak robilo co uspilo moja czujnosc.
Dopiero wczoraj raczylam zauwazyc na ikonce po prawej stronie, komunikat ze skrzynka pelna jest na 100%. Tym bardziej, ze wedlug wykresiku wcale jeszcze na pelna nie wygladala.
Czary jakowes :roll:

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Czw lut 12, 2004 20:21

Daga pisze:Dopiero wczoraj raczylam zauwazyc na ikonce po prawej stronie, komunikat ze skrzynka pelna jest na 100%.

Ja mam caly czas ten komunikat (od x miesiecy) jak i wykres pelny ... a wiadomosci przychodza i tak.
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44