uporządkowanie

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 27, 2003 15:39 uporządkowanie

Nie uważacie że na forum jest za duży bałagan.Przydałoby sie stworzenie większej ilości kategorii bo trudno cokolwiek znaleźć i ogarnąć wszystko.

moniś

Od: Pt wrz 26, 2003 14:44

Post » Sob wrz 27, 2003 16:16

Alez tu juz jakis czas temu zostaly stworzone nowe kategorie :)
Poza tym np.: wg mnie jest dobrze tak jak jest :) i nie mam problemu ze znalezieniem czegokolwiek :roll:

Poza tym ( bez urazy) widze ze jestes calkiem nowym uzytkownikiem i to twoj pierwszy post... moze bys najpierw sprobowala posledzic troche fora, watki, zalapala klimat ;) i zobaczysz ze wcale nie trzeba tu wprowadzac specjalnych porzadkow :)
Rokcafe to przede wszystkim niesamowici ludzie i wspanialy klimat :) i nie jest wazne jak sa uporzadkowane fora :)

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Nie wrz 28, 2003 9:54

Monis bez urazy, ale może miłoby sie było najpierw przywitać zanim przejdziemy do porządkowania :wink:
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. (Albert Schweitzer)

Witch

Od: Pon lut 04, 2002 15:53

Post » Nie wrz 28, 2003 13:28

Weszłam tu bo mam problem ze swoim kotem.Chciałam znależć przyczynę bo myślałam, że ktoś z forumowiczów miał już taki kłopot.Niestety zagłebiając sie coraz bardziej strociłam całkowitą orientację.Tutaj jestem nowa, ale jestem juz od dłuższego czasu na innym forum na którym łatwiej się odnależć.Co do klimatu to ok.ale też byłam pewna, że głównym celem jest rozwiązywanie kocich problemów.Jeżeli kogokolwiek uraziłam to nie miałam tego na celu. :oops: Po prostu od razu mówię jak coś jest nie tak.Co do przywitania się to w jakiej kategorii forum mam to zrobić :?:

moniś

Od: Pt wrz 26, 2003 14:44

Post » Nie wrz 28, 2003 14:36

Moniś zapraszam na forum Koty 8) Jeśli chcesz znaleźć stare tematy wykorzystaj opcje Szukaj, a jesli chcesz założyc nowy wątek to go po prostu załóż 8)
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. (Albert Schweitzer)

Witch

Od: Pon lut 04, 2002 15:53