Dział KOTY

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 14, 2006 10:43 Dział KOTY

Nie sądzicie że dział KOTY jest zbyt obszerny i ogólny? Bardzo ciężko cokolwiek znalezć. Jak na moje baaardzo przydałoby się go podzielić - np. zdrowie, galeria, zrób to sam (uważam że nieodzowny na takim forum) i in.
Wiem, że jestem nowa i może się wymądrzam ale zarejestrowałam się z myślą że może być ciekawie ale narazie jest.... gęsto.

bachud

Od: Wto lis 14, 2006 9:54

Post » Śro lis 15, 2006 16:23

Ja na początku jak chciałam się połapac na forum, to szukalam tego czego chciałam się dowiedzieć albo przez ABC (podwieszone u góry na kotach) albo przez wyszukiwarkę ;)
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Śro lis 15, 2006 19:17 Re: Dział KOTY

bachud pisze:Nie sądzicie że dział KOTY jest zbyt obszerny i ogólny? Bardzo ciężko cokolwiek znalezć. Jak na moje baaardzo przydałoby się go podzielić - np. zdrowie, galeria, zrób to sam (uważam że nieodzowny na takim forum) i in.
Wiem, że jestem nowa i może się wymądrzam ale zarejestrowałam się z myślą że może być ciekawie ale narazie jest.... gęsto.

Znam jedno forum o zwierzętach, które jest podzielone na wiele działów. I wcale nie uważam, żeby było to praktyczniejsze czy lepsze rozwiąznie.
Dla mnie dobrze jest tak jak jest :)
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Pon lis 20, 2006 9:12

Każdy może mieć swoje zdanie.
Z wyszukiwarki też potrafię korzystać.
Ale czasami chciałoby się z ciekawości poprzeglądać informacyjnie posty z danej dziedziny i w takim przypadku "wyłapywanie" ich z setek innych jest dosyć męczące.

bachud

Od: Wto lis 14, 2006 9:54