Forumowa propozycja

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 22, 2006 15:39 Forumowa propozycja

Wiem, ze dzialacie juz od bardzo dawna i bardzo cenie sobie Wasze forum. Mam jednak pytanie - czy nie dalo by sie glownego dzialu, czyli tego o kotach, podzielic na troche wiecej poddzialow - troche bardziej czytelnych? Brakuje mi to miejsca na przedstawienie sie, dzialu wystaw, galerii, zdrowia. Rozumiem ze stali bywalcy juz wiedza gdzie i czego szukac, ale mysle sobie, ze moze podzial na konkretne dzialy bylby bardziej przejrzysty :) Co Wy na to? Glownie pytam moderatorow :D

Lil

------
http://midnightcookie.deviantart.com

Lill

Od: Wto cze 20, 2006 16:30

Post » Pt cze 23, 2006 7:00

Cóż temat wraca jak bumerang. Tematy często się ze sobą łączą np. "Jak żywic kota chorego na ..." wrzucić do działu żywienie czy choroby. Poza tym wątki mają zadziwiająca skłonność do dryfowania z tematu na temat. Trzeba by co chwile coś wydzielać z wątku przenosić. Masa dodatkowej pracy dla moderatorów a znaleźć cokolwiek było by chyba trudniej niż teraz.
Obrazek

G.N.

Od: Nie lip 21, 2002 15:31

Post » Pt cze 23, 2006 8:54

G.N. pisze:Cóż temat wraca jak bumerang. Tematy często się ze sobą łączą np. "Jak żywic kota chorego na ..." wrzucić do działu żywienie czy choroby. Poza tym wątki mają zadziwiająca skłonność do dryfowania z tematu na temat. Trzeba by co chwile coś wydzielać z wątku przenosić. Masa dodatkowej pracy dla moderatorów a znaleźć cokolwiek było by chyba trudniej niż teraz.

Właśnie. Odsyłam też do poprzednich wątków na ten temat - są do znalezienia na Forum Technicznym.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30