Posty w "Wetach polecanych"

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 31, 2006 8:51

Najmocniej przepraszam - Estraven, a gdzie się podział mój post? Ja rozumiem mary2004, ale zanim dopisałeś go do jej postu, był osobną wypowiedzią - i gdzie teraz jest? No chyba, ze obowiązuje tu zgodnoość opinii to ja przepraszam.
Uprzejmie prosze moderatora o powrót mojego postu z czarnej dziury.
Obrazek

Shunia

Od: Wto lip 19, 2005 10:55

Post » Wto sty 31, 2006 12:49

mary2004 pisze:Proszę moda o niedopisywanie opinii z którymi się nie zgadzam.

Mary, zajrzyj na pierwszą stronę wątku, gdzie podane są zasady jego prowadzenia. Ingerencja w cudze wypowiedzi krytykujące jakąś lecznicę jest nie na miejscu, Twoja uwaga została usunięta.

Shunia pisze:Najmocniej przepraszam - Estraven, a gdzie się podział mój post? Ja rozumiem mary2004, ale zanim dopisałeś go do jej postu, był osobną wypowiedzią - i gdzie teraz jest? No chyba, ze obowiązuje tu zgodnoość opinii to ja przepraszam.
Uprzejmie prosze moderatora o powrót mojego postu z czarnej dziury.

Shuniu, napisz proszę post jeszcze raz, wstawię go ponownie tam, gdzie powinien się znaleźć.
Ostatnio edytowano Wto sty 31, 2006 13:01 przez Estraven, łącznie edytowano 1 raz

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Wto sty 31, 2006 14:33

Wypowiedź jest ponownie na miejscu, wstawiona tym razem jako jeden z cytatów w moim poście. Mam nadzieję, że taki sposób przekazania informacji nie będzie budził zastrzeżeń mary2004.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1516508#1516508

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Śro lut 01, 2006 8:40

Estraven pisze:
mary2004 pisze:Proszę moda o niedopisywanie opinii z którymi się nie zgadzam.

Mary, zajrzyj na pierwszą stronę wątku, gdzie podane są zasady jego prowadzenia. Ingerencja w cudze wypowiedzi krytykujące jakąś lecznicę jest nie na miejscu, Twoja uwaga została usunięta.

Nie uważam, żeby to co zrobiłam było "nie na miejscu", pomijam już że to sformułowanie trąci mi mocno jakimiś zabiegami wchowawczymi i umoralniającymi, co moim zdaniem jest "nie na miejscu" :wink: Wkleiłeś wypowiedź Shuni jako część mojego posta, wyglądało to tak jakby to była moja opinia i niezależnie od zasad wątku uznałam, że mam prawo wyedytować swój post, bo chciałam wetów polecić, a nie odstręczyć od nich potencjalnych klientów. Po poprawieniu jest świetnie i nie mam żadnych zastrzeżeń. Dziękuję :)
Obrazek

mary2004

Od: Śro wrz 15, 2004 20:41

Post » Czw lut 09, 2006 8:49

o wetach tez, ale całkiem inaczej
czy nie byloby sensowniej podwiesic tego tematu? jest wazny i potrzebny, dobrze byloby gdyby byl widoczny bez poszukiwan, zeby np osoby nowe na forum i poszukujace pomocy weta mogly od razu rzucic sie do szukania swojego miasta

niknący na 2 stronie temat o kocich weterynarzach to nie jest to co tygryski (te nasze pewnie też) lubią najbardziej...

Ayertienna

Od: Wto lut 07, 2006 20:28