Jak pisać i odczytać mikroskopijne wiadomości???

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2005 10:04

A czy ja mówię, że problem? Przecież nawet wczesniej podany były sposoby jak to zrobić. Chodzi mi tylko o to że przy domyślnych ustawieniach forum ta wiadomość jest niewidoczna. No chyba, że każdy zapobiegawczo przy każdej wiadomości sprawdza czy przypadkiem autor czeoś tam nie ukrył..
Pozdrawiam - Meetom [aka Tomek]
"If today was perfect, there would be no need for tomorrow.."
Obrazek

meetom

Od: Nie mar 20, 2005 12:34

Post » Śro mar 23, 2005 10:56

Dobre do ukrywania spoilerow przy watkach filmowych i ksiazkowych. Ale jesli ktos chce powiedziec cos "zamknietym" tekstem, to przeciez moze na pm...

Jolinar

Od: Pt lut 18, 2005 18:50

Post » Śro mar 23, 2005 11:56

małe literki są emocjonalne przecież, a nie do ukrywania :roll:
Za vetem veto - liberum veto :evil:
Porozumiewanie sie jest warunkiem przetrwania.

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Śro mar 23, 2005 14:57

meetom pisze:Odczytajcie" moją wiadomość ;) (niewidoczną tylko przy domyślnych ustawieniach forum)
prawdę mówiac (przy może nie tyle domyślnych co typowych dla mnie ustawieniach przeglądarki) dosyć długo myślałem zanim zorientowałem się że ukryta wiadomość to ten napis na środku :wink:
Bengala pisze:małe literki są emocjonalne przecież, a nie do ukrywania :roll:
Właśnie
Obrazek

G.N.

Od: Nie lip 21, 2002 15:31

Post » Śro mar 23, 2005 15:33

G.N. pisze:prawdę mówiac (przy może nie tyle domyślnych co typowych dla mnie ustawieniach przeglądarki) dosyć długo myślałem zanim zorientowałem się że ukryta wiadomość to ten napis na środku :wink:

Dobra no.. Już mnie nei bijcie tak :] Chciałem tylko podać przykład jak inaczej można "utrudniać" odczytanie wiadomości. Aha - i pisałem o domyślnych ustawieniach a nie typowych, i forum (schemat kolorystyczny) a nie przegląradki :)
Pozdrawiam - Meetom [aka Tomek]
"If today was perfect, there would be no need for tomorrow.."
Obrazek

meetom

Od: Nie mar 20, 2005 12:34

[poprzednia]