Poprzednia część trochę nam uciekła, ale mam nadzieję, że w tej będzie więcej miłych wieści

Wstęp mamy za sobą, zatem przedstawmy głównych bohaterów

Malutka

Pulpi

Zorek

Zapraszamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Kretki meldują się u chłopaków,Malej i Merethka!!![]()
Nelly pisze:My też się meldujemy!
Estian, Maurycy no... i Duża
Mereth pisze:kalair pisze:Kretki meldują się u chłopaków,Malej i Merethka!!![]()
Hej kalairku, jak zwykle na podium
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Kretki meldują się u chłopaków,Malej i Merethka!!![]()
Hej kalairku, jak zwykle na podium
Może nie jak zwykle, ale się udało!![]()
kotka doroty pisze:dzień dobryPrzeparszam bardzo czy można się dołączyc?Na początek mam pytanie czy Pulpi i Zorek to bliżniaki,mają bardzo podobnie umaszczone pysie
Cała trójeczka sliczna,mizianki dla koteczków
MaryLux pisze:Zdązyłam na pierwsą stronę?
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:Hej kalairku, jak zwykle na podium
Może nie jak zwykle, ale się udało!![]()
U mnie w wątku zazwyczaj jesteś szybko, stąd też mój tekst
Mereth pisze:Nie, Zorek i Pulpi nie są braćmi, obaj są zabrani z różnych miejsc - Zorek został znaleziony przez pewną panią na poznańskim osiedlu, a Pulpi został zabrany z jednego z warszawskich mieszkań gdzie nie był dobrze traktowany. Przezimował miesiąc u Ani a potem przyjechał ze mną do Poznania![]()
Chłopaczki są razem od stycznia 2008 roku i mimo tego, że miłości między nimi nie ma, to jednak już się chyba do siebie przyzwyczaili![]()
Pulpi jest długowłosy, Zorek raczej krótkowłosy, choć ta sierść też nie jest taka króciutka
pozdrawiam serdecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości