Poszukuję przyjaciela dla naszego 7 miesięcznego kocurka Oliego

Nasz Oli jest bardzo energicznym, odważnym i wszędobylskim młodzieńcem

Bardzo proszę o pomoc w dokoceniu mega miziakiem, który będzie czuł się dobrze w niewychodzącym domku

Oto Oli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nina_Mus pisze:Jest cudowna
Nina_Mus pisze:Jesteśmy już umówione na piątek
Gosia B pisze:Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że odniosłam bardzo pozytywne wrażenieWizyta była udana, Śnieżka się nie bała, dała się miziać i pokazała się z najlepszej strony. Jak na dłoni wyszedł jej łagodny charakter. Jestem pewna, że dobrze czułaby się w towarzystwie innego kota, zwłaszcza młodszego, z którym mogłaby się bawić, lub - w razie zmiany humoru - matkować mu. Byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby udało się ją umieścić w domku z Olim. Czekamy na decyzję....
Śnieżka to naprawdę cudowna kotka, mega miziak, grzeczna, ułożona, prawdziwa damaJest prześliczna, ale...., właśnie.
Po nieprzespanej nocy i burzy myśli, niestety nie możemy adoptować ŚnieżkiOli jest wulkanem energii, którą czasami wyładowuję na nas i dlatego szukamy mu towarzysza, który wspólnie z nim wytraci ją w dzikich harcach.Śnieżka to prawdziwa dama, a Oli to "trudna młodzież", która musi się wyszaleć
Bardzo dziękuję p. Gosi za całą pomoc i życzę Śnieżce cudownego domku![]()
My szukamy nadal...
Śnieżka to naprawdę cudowna kotka, mega miziak, grzeczna, ułożona, prawdziwa damaJest prześliczna, ale...., właśnie.
Po nieprzespanej nocy i burzy myśli, niestety nie możemy adoptować ŚnieżkiOli jest wulkanem energii, którą czasami wyładowuję na nas i dlatego szukamy mu towarzysza, który wspólnie z nim wytraci ją w dzikich harcach.Śnieżka to prawdziwa dama, a Oli to "trudna młodzież", która musi się wyszaleć
Bardzo dziękuję p. Gosi za całą pomoc i życzę Śnieżce cudownego domku![]()
My szukamy nadal...
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 15 gości