Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:kilka dni temu rozmawiałam o tym z wetem-sugerował podawanie właśnie przy niewydolności nerek ( i w efekcie niedokrwistości, o ile pamiętam). Ale poczekaj, az odezwą się dziewczyny które stosowały
anna57 pisze:Alka, dzięki.
Czy to można stosować u kota z ostrą niewydolnoscią nerek, czy raczej trzeba poczekać, aż stan nerek się ustabilizuje...
AlkaM pisze:anna57 pisze:Alka, dzięki.
Czy to można stosować u kota z ostrą niewydolnoscią nerek, czy raczej trzeba poczekać, aż stan nerek się ustabilizuje...
Jutro sie moge weta zapytac bo ide z moim kotem. Jutrzejsze wyniki zdecyduja czy moj Rudy zacznie EPO czy nie.
aga9955 pisze:Mamo wysłałam Arta do nocnych aptek niech szuka.....
Jutro rano pogadam z wetka .....Mała spi i nawet spokojnie oddycha bez drgawek. Nie wiem czy to dobrze czy zle...
aga9955 pisze:Mamo wysłałam Arta do nocnych aptek niech szuka.....
Jutro rano pogadam z wetka .....Mała spi i nawet spokojnie oddycha bez drgawek. Nie wiem czy to dobrze czy zle...
anna57 pisze:AlkaM pisze:anna57 pisze:Alka, dzięki.
Jutro sie moge weta zapytac bo ide z moim kotem. Jutrzejsze wyniki zdecyduja czy moj Rudy zacznie EPO czy nie.
Alka, dzięki.
Wyniki kota mojej córki są okropne.. ... Jutro podam dokładnie jakie, bo dzisiaj nawet nie pamiętam...
Kreatynina- 6,1
mocznik-190
Enzymy wątrobowe podwyższone trzykrotnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości