Bonio i PANTERKOWY KĄCIK.Prosimy o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 19, 2007 18:03 Bonio i PANTERKOWY KĄCIK.Prosimy o zamknięcie

Spis klubowiczów Watku Czarnych Panter

A oto i wy kochane panterki i ich Duzi!Obrazek

Honorowymi członkami klubu sa:
Kalair i jej szylkrecie :arrow: Iris i Lafi
MarciaMuuu wraz z kotołakami :arrow: Miją, Falcorem vel. Rudziszonem oraz Kira półpumką z prawdziwym panterkowym ogonem.

A takze:
Rachelinka :arrow: Bonifacy
Hannah12:arrow: Haker
Dorota :arrow: Norcia, Chipolit oraz Kokodaczność
Nika 73 :arrow: Sonia
Ziemowit :arrow: salomcia vel BlackPanther
Zakocona :arrow: Kawusia
Gattara :arrow: Bono
Genowefa :arrow: Pela
Anja :arrow: Brucek, Rysio i Hruptak vel Pirackie Trio
kristinbb :arrow: Alicja i półpumka Milenka
CoToMa :arrow: Puma oraz Grizzlie
Lucky13 :arrow: Fifi
misia007 :arrow: Czarek
Thorkat :arrow: Pantera vel Antonina Panteras
Uschi i Tanita :arrow: Sopelek
===================================================================================================
A zanim Bonifacek mianował watek na klub czarnych Panter zaczelismy własnie od tego co nastepuje ponizej :wink:

Postanowilam wreszcie przedstawić Wam mojego kociastego... Bonifacyma 3 m-ce i jest najsłodszym kotkiem na świecie... no moze poza momentem obcinania pazurow, bo wtedy wychodzi z niego diablątko 8O .. wczoraj u wetki dał prawdziwy popis charakterku i swoich mozliwosci, demonstrujac swoje zdanie gryzieniem, syczeniemi drapaniem!.. Spacyfikowany dopiero rekawicami,....szczepienie zniósł juz dzielnie! W swoim krotkim zyciu przezyl juz kilka mrozacych krew w zylach przygod.. Najpierw wpadl..do kibelka...przestraszyl sie bardzo ale ledwo wysechl po przygodzie a juz kombinowal jakby na ten kibelek sie wgramolic znowu. Po kilku dniach postanowil zwiedzic czelusci kanapy... tylko mi tego nie powiedzial... a ja nieswiadoma zagrozenia skladajac owa uderzylam bide tak, ze skonczylo sie zastrzykami i kontuzja pecherza. :( ...nie wspominajac juz o spadaniu z parapetow i obijaniu sie o sciany w ferworze gonitwy za wirtualnymi myszkami...
Ponizej kilka fotek futrzastego.
Obrazek Spie sobie w najlepsze po wygłupach z Duza.

Obrazek A to moje ulubione miejsce do polowania na włosy Duzej..tylko czemu ona piszczy, gdy ja troche za nie pociagne?

Obrazek I znowu Duza bawi sie moim zwirkiem, mowi ze mi sprzata, ale ja i tak jej nie wierze, ona ma fajna zabawe, a ja tylko łapką przez drzwi mogę ją pacnąć!

P.S. Czy Wasze koty tez gryza Was w stopy na dzien dobry? :wink:

-------------------------------------------------------------------------------------
EdiT: Watek bonifacego został mianowany takze watkiem czarnych panter..Takze zapraszamy wszystkie czarnulki :D :D :D :D :D
Ostatnio edytowano Śro kwi 16, 2008 14:07 przez Rachelinka, łącznie edytowano 41 razy

Rachelinka

Od: Czw wrz 13, 2007 22:21

Post » Pt paź 19, 2007 18:16

Rachelinko, witają Cię, i Bonifacego szylkretki!

Ps. Moja Lafinka gryzie stopy, na dobry wieczór, w nocy, i na dzień dobry :twisted: Starsza Iriska już dawno z tego wyrosła :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 19, 2007 18:32

No tak trzeba przyznac, ze to podgryzanie jest urocze, ale jesli nie odbywa sie w najlepsze o 5 rano. :wink: Razem z bonim witamy was serdecznie :D

Rachelinka

Post » Pt paź 19, 2007 18:37

Rachelinka pisze:No tak trzeba przyznac, ze to podgryzanie jest urocze, ale jesli nie odbywa sie w najlepsze o 5 rano. :wink: D

Tak bym tego nie ujęła Obrazek
U nas to jest mniej więcej 24.00, 3-5 rano, i ok. 7.00 rano. Tak że nie masz najgorzej! Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 19, 2007 18:42

Ja to sobie mysle, ze sytuacja bedzie sie rozwijac wiec jeszce sie policytujemy... swoja droga im bardziej chce sie wyspac tym bardziej jestem zaczepiana wiec po prostu przestane mowic na glos o tych moich checiach :smiech3:

Rachelinka

Post » Pt paź 19, 2007 19:16

Rachelinka pisze: wiec po prostu przestane mowic na glos o tych moich checiach :smiech3:

I to jest dobre podejście Rachelinka! Co się będziemy stresować kotami... Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 19, 2007 19:28

Co racja to racja.. Wlasnie musialam kawalera wyciagac z szafki na buty..chodze pol godziny..kiciam i kiciam a on ani mysli pokazac sie Duzej, fajniej buty jesc.. Musze zabezpieczyc szafke bo juz cwaniak sam sobie ja otwiera 8O Gdzie on sie tego uczy???

Rachelinka

Post » Pt paź 19, 2007 19:35

Rachelinka pisze: Gdzie on sie tego uczy???

Podgląda Cię?...... :P Chyba nie wątpisz w kocią inteligencję...:))
Zapraszam Cię też do obejrzenia moich mordek w wątku poniżej. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 19, 2007 19:53

Podgląda Cię?...... :P Chyba nie wątpisz w kocią inteligencję...:))

A pewnie , ze nie watpie tylko, ze zaskakuje mnie kazdego dnia czyms nowym i jeszcze mnie to dziwi ze on tak szybko sie uczy...ale przywykne pewnie :D

Rachelinka

Post » Pt paź 19, 2007 20:50

Zapomnialm dopisac o czyms co koteczek robi z mistrzowska precyzja! Mianowicie kradziez zoltego sera z kanapki i wrecz jej wyrywanie z reki to cos co uwielbia robic najbardziej! :twisted:

Rachelinka

Post » Pt paź 19, 2007 21:33

Potffór!! :strach: :strach: Pilnuj żółtego sera!!!! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 19, 2007 21:39

kalair pisze:Potffór!! :strach: :strach: Pilnuj żółtego sera!!!! :D :D

Robie co moge, ale on jest sprytniejszy :twisted: wkoncu kot..a jakze!! :P :wink:

Rachelinka

Post » Sob paź 20, 2007 10:51

Dzien dobry wszystkim w moim watku. Juz dzis ugryzlem moja Duza w stope i nie dalem jej sie wyspac:lol: ale potem i tak mnie wyglaskala.

Bonifacy

Rachelinka

Post » Sob paź 20, 2007 10:56

Dzieńdobry Bonifacy! Pisz jak najwięcej o sobie, zobaczysz, ile będzie ciekawych Twojego życia :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob paź 20, 2007 11:04

Duza wlasnie dopisala w pierwszym poscie o moich kibelkowo-kanapowych przygodach..martwila sie o mnie wtedy, a ja teraz za to przychodze rano traktorkowac jak ona to okresla i mowi mi ze lubi...Odwiedzajcie mnie wszyscy.. bedzie mi milo.

Bonius

Rachelinka

[następna]