Spis klubowiczów Watku Czarnych Panter
A oto i wy kochane panterki i ich Duzi!
Honorowymi członkami klubu sa:
Kalair i jej szylkrecie

Iris i Lafi
MarciaMuuu wraz z kotołakami

Miją, Falcorem vel. Rudziszonem oraz Kira półpumką z prawdziwym panterkowym ogonem.
A takze:
Rachelinka 
Bonifacy
Hannah12:arrow: Haker
Dorota 
Norcia, Chipolit oraz Kokodaczność
Nika 73 
Sonia
Ziemowit 
salomcia vel BlackPanther
Zakocona 
Kawusia
Gattara 
Bono
Genowefa 
Pela
Anja 
Brucek, Rysio i Hruptak vel Pirackie Trio
kristinbb 
Alicja i półpumka Milenka
CoToMa 
Puma oraz Grizzlie
Lucky13 
Fifi
misia007 
Czarek
Thorkat 
Pantera vel Antonina Panteras
Uschi i Tanita 
Sopelek
===================================================================================================
A zanim Bonifacek mianował watek na klub czarnych Panter zaczelismy własnie od tego co nastepuje ponizej
Postanowilam wreszcie przedstawić Wam mojego kociastego...
Bonifacyma 3 m-ce i jest najsłodszym kotkiem na świecie... no moze poza momentem obcinania pazurow, bo wtedy wychodzi z niego diablątko

.. wczoraj u wetki dał prawdziwy popis charakterku i swoich mozliwosci, demonstrujac swoje zdanie gryzieniem, syczeniemi drapaniem!.. Spacyfikowany dopiero rekawicami,....szczepienie zniósł juz dzielnie! W swoim krotkim zyciu przezyl juz kilka mrozacych krew w zylach przygod.. Najpierw wpadl..do kibelka...przestraszyl sie bardzo ale ledwo wysechl po przygodzie a juz kombinowal jakby na ten kibelek sie wgramolic znowu. Po kilku dniach postanowil zwiedzic czelusci kanapy... tylko mi tego nie powiedzial... a ja nieswiadoma zagrozenia skladajac owa uderzylam bide tak, ze skonczylo sie zastrzykami i kontuzja pecherza.

...nie wspominajac juz o spadaniu z parapetow i obijaniu sie o sciany w ferworze gonitwy za wirtualnymi myszkami...
Ponizej kilka fotek futrzastego.
Spie sobie w najlepsze po wygłupach z Duza.
A to moje ulubione miejsce do polowania na włosy Duzej..tylko czemu ona piszczy, gdy ja troche za nie pociagne?
I znowu Duza bawi sie moim zwirkiem, mowi ze mi sprzata, ale ja i tak jej nie wierze, ona ma fajna zabawe, a ja tylko łapką przez drzwi mogę ją pacnąć!
P.S. Czy Wasze koty tez gryza Was w stopy na dzien dobry?
-------------------------------------------------------------------------------------
EdiT: Watek bonifacego został mianowany takze watkiem czarnych panter..Takze zapraszamy wszystkie czarnulki