Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tanita pisze:Koty z tej zmysłów rozpaczy codziennię składają ofiarną hekatombę z chrząszczy majowych.
Odkurzam je codziennie i codziennie znajduję nowe pokłady rozpłaszczonych owadów w różnych miejscach domu![]()
Wasze też tak mają?
tanita pisze:a my tęsknimi za Uschi![]()
Koty z tej zmysłów rozpaczy codziennię składają ofiarną hekatombę z chrząszczy majowych.
Odkurzam je codziennie i codziennie znajduję nowe pokłady rozpłaszczonych owadów w różnych miejscach domu![]()
Wasze też tak mają??[/i]
Dagmara pisze:Rany, to ja chyba nie mam kota, bo Beki nawet pazurem nie kiwnie. Kolo nosa jej mucha siedzi, to sie jej przyglada, a potem odwraca na drugi bok i idzie spac
agacior_ek pisze:Najbardziej rozczulające jest, jak Kreska wysokopienna poluje na chrabąszcze i przynosi je Jeżowi do zjedzenia..
asiaplasun pisze:To ja nie wiem, mieszkam w jakimś skażonym miejscu czy co? Czawrte piętro, wokoło pełno drzew ale owadów nic a nic :/
tanita pisze:asiaplasun pisze:To ja nie wiem, mieszkam w jakimś skażonym miejscu czy co? Czawrte piętro, wokoło pełno drzew ale owadów nic a nic :/
Może piętro niżej jakieś koty mieszkają i wszystko wyłapują?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości