Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:
Nul pisze:MaryLux pisze:Mryczór
Żeby było gastronomicznie - nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad
Hmmm… zupa dyniowa? Sezon akurat…
MaryLux pisze:Nul pisze:MaryLux pisze:Mryczór
Żeby było gastronomicznie - nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad
Hmmm… zupa dyniowa? Sezon akurat…
To jest pomysł - na sobotę zrobię
madrugada pisze:MaryLux pisze:Nul pisze:MaryLux pisze:Mryczór
Żeby było gastronomicznie - nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad
Hmmm… zupa dyniowa? Sezon akurat…
To jest pomysł - na sobotę zrobię
Nul, masz jakiś sprawdzony przepis na zupę dyniową? Bo mnie nigdy nie wyszła, zawsze była mdła, bez wyrazu.
madrugada pisze:MaryLux pisze:Nul pisze:MaryLux pisze:Mryczór
Żeby było gastronomicznie - nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad
Hmmm… zupa dyniowa? Sezon akurat…
To jest pomysł - na sobotę zrobię
Nul, masz jakiś sprawdzony przepis na zupę dyniową? Bo mnie nigdy nie wyszła, zawsze była mdła, bez wyrazu.
Gosiagosia pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:Nul pisze:MaryLux pisze:Mryczór
Żeby było gastronomicznie - nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad
Hmmm… zupa dyniowa? Sezon akurat…
To jest pomysł - na sobotę zrobię
Nul, masz jakiś sprawdzony przepis na zupę dyniową? Bo mnie nigdy nie wyszła, zawsze była mdła, bez wyrazu.
Nie wiem jak gotowalas ale żeby nie była mdła dodaj oprocz soli i pieprzu imbir, odrobinę kurkumy, cebulę przesmażoną z czosnkiem.
Jeżeli chodzi o wywar to ja dodaję do wody łyżkę bulionu Winiary w słoiczku i zamiast ziemniaków bataty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 223 gości