Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:
Psychicznie nastawiam sie na szukanie domu naszej czarnulce.
Nie ma innego rozwiązania?
Na obecna chwile nie ma. Nie mogę ciągle trzymać Bagi w pokoju 3x3 bo ona sie meczy, chce biegać po domu, chce być z nami.
Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:
Psychicznie nastawiam sie na szukanie domu naszej czarnulce.
Nie ma innego rozwiązania?
Na obecna chwile nie ma. Nie mogę ciągle trzymać Bagi w pokoju 3x3 bo ona sie meczy, chce biegać po domu, chce być z nami.
no właśnie..
MonikaMroz pisze:Nie będę się tłumaczyć Wam ze swojego działania.
Każdy kto zna mnie wie ze chce dla kotow jak najlepiej. Dla Bagi też. Kocham ją nad życie i Mili z Amy tez. Dlatego na obecną chwilę robie wszystko by mieszkały we trójke.
MonikaMroz pisze:Nie będę się tłumaczyć Wam ze swojego działania.
Każdy kto zna mnie wie ze chce dla kotow jak najlepiej. Dla Bagi też. Kocham ją nad życie i Mili z Amy tez. Dlatego na obecną chwilę robie wszystko by mieszkały we trójke.
aga66 pisze:Wiem, że nie musisz się tłumaczyć z tego co zrobisz ale wyrzuty sumienia nie dadzą Ci żyć. Gosia dobrze napisała - to nie jest jej wina, tu nie ma niczyjej winy ale kotom tego nie wytłumaczysz. Szkoda mi bardzo kotek w tej trudnej sytuacjii wiem, że nie poddasz się bez walki do końca ale nie wyobrażam sobie, że oddacie Bagi - ona Was kocha i jesteście dla niej wszystkim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości