Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Robiłaś tak już kiedyś?MB&Ofelia pisze:/../ Dynia w piekarniku - pierwsza porcja bo nie wszystko wlazło na raz. Jak się podpiecze, obiorę ze skóry i zmiksuję. Trochę soli i do słoików.
Hannah12 pisze:Ja uwielbiam dynię jako jarzynę. Kroję w plastry, tak około 1 cm grube smaruję oliwą i sypię ziołami lub ziołem, i od piekarnika. Nagrzanego do 180 stopni na 20 min. Zupę tez lubię z imbirem, uwielbiam w chłodne dni zjeść przed wyjście z pracy.
ana pisze:Robiłaś tak już kiedyś?MB&Ofelia pisze:/../ Dynia w piekarniku - pierwsza porcja bo nie wszystko wlazło na raz. Jak się podpiecze, obiorę ze skóry i zmiksuję. Trochę soli i do słoików.
Jak to się przechowuje?
MaryLux pisze:Jak się robi jarski bigos?
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Jak się robi jarski bigos?
Pewnie zamiast mięsa dodaje się tofu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 110 gości