Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aia pisze:Moniko, tak! Pasta jest też bajeczna! Ja to kombinuje coś na kształt guacamole + jajko na twardo (czasem żółtko jak mi się chce faszerowane jaja), szczypiorek i troche majonezu. Pełen spontan i niebo w gębie
Życie jest do d. Więc niech choć jedzenie będzie dobre
mimbla64 pisze:
Mam też ser halloumi, ostatnie odkrycie Kocurro.
To jest pycha, polecam.
Aia pisze:mimbla64 pisze:
Mam też ser halloumi, ostatnie odkrycie Kocurro.
To jest pycha, polecam.
nie znam, gdzie to można kupić? Tylko nie mów, że wyłącznie na Cyprze
Aia pisze:Jednak muszę przyznać, że specjalnej różnicy w smaku jajek wiejskich a z wolnego wybiegu czy ekologicznych z marketu nie odczuwam. Od klatkowych tak, te faktycznie są inne, gorsze, ale reszta wg mnie jest podobna Może mam asfalt zamiast języka, że nie rozróżniam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 308 gości