mir.ka pisze:śliczne dziewczynki wszystkie trzy?
Wszystkie 3 plus 1 chlopczyk
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:śliczne dziewczynki wszystkie trzy?
hutek pisze:mir.ka pisze:śliczne dziewczynki wszystkie trzy?
Wszystkie 3 plus 1 chlopczyk
MonikaMroz pisze:Spagetti-zjadla bym. Ale na razie nie noge jeszcze smażonego ani czerwonego miesa. Kupi dzisiaj mieso z indyka na pulpety i srobie w sosie serowym. Mam jakis fix z winiar serowy. Do kurczaka on co prawda jest ale kurczak czy indyk co za roznica
Nie mige smażyć wiec pulpety na wode rzucę i zrobie w tym sosie
Juz mam dosc tej diety. Wczoraj az mężowi „ukradłam” łyk piwa bo juz mi sie zachciało
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Spagetti-zjadla bym. Ale na razie nie noge jeszcze smażonego ani czerwonego miesa. Kupi dzisiaj mieso z indyka na pulpety i srobie w sosie serowym. Mam jakis fix z winiar serowy. Do kurczaka on co prawda jest ale kurczak czy indyk co za roznica
Nie mige smażyć wiec pulpety na wode rzucę i zrobie w tym sosie
Juz mam dosc tej diety. Wczoraj az mężowi „ukradłam” łyk piwa bo juz mi sie zachciało
to przecież spagetti bys mogła zjeść, nie ma w nim czerwonego mięsa i nie jest smażone
czerwony jest tylko przecier pomidorowy z kartonika, ja podgrzewam a nie smażę, przyprawiam wędzoną papryką i suszonymi pomidorami z chili, dodaję oliwki czarne i zielone oraz suszone pomidory i tyle
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Spagetti-zjadla bym. Ale na razie nie noge jeszcze smażonego ani czerwonego miesa. Kupi dzisiaj mieso z indyka na pulpety i srobie w sosie serowym. Mam jakis fix z winiar serowy. Do kurczaka on co prawda jest ale kurczak czy indyk co za roznica
Nie mige smażyć wiec pulpety na wode rzucę i zrobie w tym sosie
Juz mam dosc tej diety. Wczoraj az mężowi „ukradłam” łyk piwa bo juz mi sie zachciało
to przecież spagetti bys mogła zjeść, nie ma w nim czerwonego mięsa i nie jest smażone
czerwony jest tylko przecier pomidorowy z kartonika, ja podgrzewam a nie smażę, przyprawiam wędzoną papryką i suszonymi pomidorami z chili, dodaję oliwki czarne i zielone oraz suszone pomidory i tyle
Pyszne! Ja tez takie robie sprobuj dodać starty seler jako wypelniacz i spulchniacz smaku nie czuc konkretnie selera, ale bardzo wypełnia i podkręca smak ja tez czesto dodaję tofu pogniecione widelcem lub starte na tarce.
Ewa L. pisze::201461
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Farcia i 290 gości