Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Wszystkiego najkocieńszego, Carmen, maleńka
A co to jest miąso fizolofowane?
Manisława
Maniu, nie wiem. Wiem co to jest liofilizacja bo takie owoce zimą kupuje. To jest suszenie po zamrożeniu przy obniżonym ciśnieniu. Taki owoc np. truskawka czy ananas wygląda jakby był pozbawiony wody i łatwo się kruszy.Jest wyśmienity do koktajli.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Wszystkiego najkocieńszego, Carmen, maleńka
A co to jest miąso fizolofowane?
Manisława
Maniu, nie wiem. Wiem co to jest liofilizacja bo takie owoce zimą kupuje. To jest suszenie po zamrożeniu przy obniżonym ciśnieniu. Taki owoc np. truskawka czy ananas wygląda jakby był pozbawiony wody i łatwo się kruszy.Jest wyśmienity do koktajli.
W sklepach ze zdrową żywnością toto kupujesz?
MalgWroclaw pisze:teraz to chyba świeże się je
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 130 gości