Bonita +nasza 5-ka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2014 16:09 Bonita +nasza 5-ka

Witam wszystkich.Miesiac temu calkiem nioczekiwanie do naszej rodziny trafila 3tyg kotka .Kupil ja moj m w przyplywie odruchu ale dobrze wiedzial ,ze jak sie pojawi z nia w domu to odrazu wszyscy ja pokochamy.I tak tez sie stalo :D Kotka jest koloru ciemny grafit i jest mieszank dachowca i persa.Rosnie szybko i szaleje po calym domu .Na miejsce do spania w nocy wybrala sobie moja poduszke :ryk: Wszystkiego jest bardzo ciekawa np siada na krawedzi wanny kiedy sie kapiemy i zaglada do srodka naet nieprzeszkadza jej lecaca woda.Mam nadzieje ,ze zostanie z nami bardzo dlugo,my czujemy jakby byla tutaj od zawsze.

la luna

Od: Czw wrz 18, 2014 15:16

Post » Pon wrz 29, 2014 10:58 Re: Bonita +nasza 5-ka

Nie ma nic piekniejszego jak tulacy sie do ciebie i mruczacy kot.Najlepszy relaks na swiecie :201461
Bonita rosnie szybko nauczyla sie wskakiwac do wanny robi to nawet kiedy wanna jest mokra......jesli jest napelniona woda zatrzymuje sie na krawedzi.
Najlepsze jest zamiatanie ,mieszkanie ma ok 80m,same kafelki wiec aby je zamiesc chwilka mija , pozostawienie kupki smieci i odwrocenie sie w drugi kat pokoju ,najczesciej konczy sie ostrym atakiem kotki na na wyzej wymieniona kupke i rozniesieniu jej po czystej podlodze :ryk: wiec zamiatam od poczatku a mala dalej atakuje jak nie smieci to szczotke.

la luna

Od: Czw wrz 18, 2014 15:16

Post » Pon wrz 29, 2014 11:11 Re: Bonita +nasza 5-ka

Czekam na jakiś fotki Bonity ;)

Lukas77

Od: Nie wrz 28, 2014 18:04