Są 3 kwestie które mnie martwią... Pierwsza to taka Kot namiętnie kładzie się w zlewie kuchennym a najlepiej jak jest w nim woda ( dziwadło )
2 sprawa to taka ,że czasami jak siedzi to zdarzy mu się tak dziwnie chrząknąć tak jakby miał "zapchany nos "
3 to ta ze jest straszliwie leniwy ... lubi się bawić a najbardziej z moim synem ... ale jednak w większosci czasu śpi

...
" Wynika, że pochodzi on z pseudohodowli, a niestety kotki z takich miejsc mogą mieć różne ukryte wady genetyczne. Całe szczęście, że ta pani ma książeczkę zdrowia i że kotek był regularnie szczepiony i odrobaczany. Mam nadzieję, że nie będzie miał żadnych problemów ze zdrowiem."
Są trzy rzeczy które mnie martwią ... Pierwsza to taka ,że Ramzes uwielbia spać w Zlewie Kuchennym i najlepiej gdy jest w nim woda .
Druga sprawa to taka że zdarza mu się ... prychnąć chrząknąć inaczej taki dziwny dzwięk jakby miał "zapchany nos" Trzecia to taka ,że jest dość leniwy ... staramy się z nim bawić jak najwięcej ... ale jednak większość czasu śpi :/ co też mnie troszeczkę martwi . Czy ja mogłabym się dowiedzieć czy mogę mu wykonać jakieś badania ? Które powinnam ? W książeczce mam zapisane ze byl dwa razy szczepiony szczepionką NOBIVAC Tricat Trio ... nastepny szczepienie w lipcu 2014 a odrobaczany był Flubenolem KH wszystkie szczepienia mają pieczątke lekarza wet. i tą naklejkę ze szczepionki . Troche mnie martwiłyście przyznam ,że myślalam o tym że może coś wyjść w trakcie tak ? ... Ale starałam się o tym nie myśleć Bo kochamy Ramzesa nad życie ...