Mieszka wraz z nami trochę zwierząt w tym 8 kotów, lecz moim faworytem jest młody kocurek Quasimodo w skrócie Quasi, lub Kazio.
Urodził się u nas( nikt nie rozmnażał kotów, przygarnęliśmy kocice w ciąży) w tamtym roku w październiku jako pierwszy z czwórki. Jego rodzeństwo mieszka z nami i jest to Buda, Zgredek i Lala. Bardzo różnią się wyglądem jak do dachowce. Quasi na pierwszy rzut oka przypomina kota rosyjskiego niebieskiego. Jest niemożliwym gadułą i rozrabiaką oraz lizusem. Jjego ulubionym zajęciem, prócz bawienia się z braćmi, jest siedzeni mi ramieniu i przyglądaniu się codziennym zajęciom. Uwielbia także dawać całusy( nie wiem skąd wziął takie nawyki, od małego był INNY)
Jest także dobrym modelem, choć dość ruchliwym.
http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2013/ ... 613kex.jpg
Prócz kotów mieszka z nami piątka psów, 4 kundelki i jedna rasowa suczka PONa. Chomik syryjski i myszoskoczek. Pozostałe koty to Gremlin, Frodo, Wampirek, Budda, Zgredek, Lala i Whisky
_________________________________________________________________________________________________________
Witam na Forum Miau

Za duże zdjęcie zamieniłam na link.
Proszę zapoznać się z regulaminem forum
faq.php#f0r0
A zwłaszcza z dopuszczalnymi rozmiarami zdjęć zamieszczanych na forum ( max 640 na dłuższym boku).
NITKA/KARINKA